Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-06-04,szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-06-04,szerda

Emberek vannak körülöttem.Sok sok sok ember.Milyen furcsa,hogy az ember a legnagyobb tömegben is halál egyedül érzi magát.Jobban,mintha nincs körülötte senki.Sokkal jobban.
Az az igazság,hogy nem számíthatsz senkire.Néhány emberről azt gondolod,hogy biztosan átsegítenek a dolgokon,hogy rájuk biztosan támaszkodhatsz.Azt hiszed,melletted fognak állni.Pedig nem.
Tudnod kell,hogy az igazán nehéz percekben,talán órákban,vagy napokban senki nem fog melletted állni.Nincs senki,akit tényleg ismersz,akiről hiheted,hogy segíteni fog.Nincs olyan.Mert amikor eljön az idő,mindenki elfordul,akire számítottál.
Csak egyetlen egy szóra,vagy talán csak egy mozdulatra lenne szükséged és ennél többet nem is vársz senkitől.De abban a percben,amikor a legnagyobb szükséged lenne arra,hogy valaki melleted álljon,ezt sem kapod meg.
Emiatt ne tegyél szemrehányást.De ne bízz senki segítségében,mert amikor eljön a pillanat,mindenki eldobja az álarcot,hátat fordít neked.És egyedül maradsz.A tömegben...ugye?

Tudod még mindig nem tudom mit akarok.Még mindig nem.Igazából nem tudom miért tartoznék bárkinek is magyarázattal!MIÉRT kellene bárkinek is megmondanom mit miért rteszek?!Egyáltalán ,mit kér engem számon bárki is,azért amit magammal csinálok?Azt csinálok amit akarok,ha meg nem tetszik,NEM ÉRDEKEL!!!Akkor gondolkozzon mindenki ELŐBB.És legyen alapja annak,ha azt mondja,az én kedvemért ne tedd!IGENIS TESZEM!IGENIS AZT CSINÁLOK,AMIT AKAROK,és amiről azt gondolom,hogy ...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat