Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2006-04-19,szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2006-04-19,szerda

(gör.), a filozofiának az a része, mely a világ való mivoltát, lényegét kutatja, a természet (világ)empirikus megismerésével szemben a természet (világ) filozofiai megismerése.
empirikus:tapasztalaton alapuló



Ma magyar órán Kati néni a fogalamazásainkat javította.Egyszer csak megszólal:Csak azt nem értem...hogy hogy jön a harapós kutyához,AZ,hogy te rakottkrumlit ebédeltél.

Éva néni olyan furcsa volt,zaklatott és ingerült.És most először vettem észre rajta,hogy idős.Harmedik órára pedig be sem jött.

Matek előtt ültünk a folyosón,majd mikor becsengettek,elkezdtünk Eszterrel rohanni a matek felé.Eszter felrántja az ajtót,berohan.Én még nem voltam bent,mikor hallottam Győző hangját:és a Dóri.
Berohanok,megfordulok és becsapom az ajtót.Ebben a pillanatban Laci bácsi:Ő sincs itt....

Hát én lehet,hogy nem vagyok normális,de matek óra közepén egyszer csak megszűnt körülöttem minden hang.Azt hittem,h megsüketültem,de nem.Mert nagyon távolinak tűnve hallottam a tanár úr hangját,de közben valami egész mást is hallottam...a gondolataimat.Összefolyt a szemem előtt minden,vagy legalábbis úgy érzetem.Mintha valaki a fejemben az én gondolataimat üvöltötte volna...és még rengeteg hangot,ami körülöttem jött.Pedig senki nem szólalt meg.Ez kb. egy öt másodpercig tartott,utána eltűnt a többi hag ésmegint hallottam tisztán a tanár úr hangját.
Először az hülye gondolatom támadt,hogy hallottam a többiek gondoltait.De hát ilyen nincs csak a mesébe!Úgyhogy ezt a képtelen ötletet el is hessegettem.És azt gondoltam,hogy biztosan csak beleképzeltem a szavakat ebbe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat