Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2006-04-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2006-04-02

Szia!

Nos,hol is kezdjem?Általában azt szokták tanácsolni,hogy mindjárt az elején.Ezzel sokat segítenek ám.De ez szerintem nem ilyen könnyű,pláne ha magáról beszél az ember.Hát...szeretem a lovakat.Szegeden lakom,és 3 éve lovagolok.De persze nem csak a lovak körül forog az élet,ha így lenne,valószínűleg hamar megunnánk őket.Vagy nem.Szal tudom ám mit gondolok.:)Sztem néha elég hülyék az emberek.Ja,ilyen nemes egyszerűséggel...Vegyük mondjuk az M5-öst.Mert természetvédők vagyunk,építettünk egy rohadt nagy betonutat a világ közepére.Én nagyon szeretem a lovakat.És aki dolgozik velük és igazán odafigyel rájuk,az tudja,hogy miről beszélek.A lovaktól rengeteget lehet tanulni.A lovak segítenek megérteni a világot,ha hagyod nekik.És nagyon bölcs volt,aki ezt mondta egyszer:"...és legbensőd nyilvánul meg abban,ahogy a lóval bánsz..."A lovak segítségével néha rájöhetsz,hogy mi a a te problémád a többiekéhez képest.És ha néha nem csak nézed,de látod is az állatokat,rájöhetsz,hogy tudnak beszélni,és szólnak is hozzád...szóval...hallgasd meg őket.

Általában sokat gondolkodom a dolgokon.És bármilyen meglepő:hát...szo-szo:Szeretem a sulit.
Deh nem vagyok stréber,csak azt szeretem,hogy láthatom azt akit imádok,de Őt nem írom le,mert titok.Akkor nem lenne titok és ha nem lenne titok,akkor,izé...hát szóval akkor leírnám.:)Sorry.
Meg szeretem a barátaimat.Gondolom nem mondtam újat,általában így szokott ez lenni.
Nem szeretem viszont,ha matek órán Gabi hátulról egy r.hadt nagyot bök a hátamba a rotringjával,hogy van e zsepim?Bár ezen is lehet jókat szórakozni.
Meg azt sem,ha Fruzsi földrajz órán belémrúg,hogy:Dóri figyelj!
És észre veszi a földrajz tanár.De azt bírom,hogy ezen a fizika tanárunk jót nevet,meg azon is hogy visszaadom.:DJárok 2 éve kosarazni.És szeretek olvasni és rajzolni.:)De szeretem a cicákat is,jó puhák.:)Engem nem érdekel, hogy szavazol-e avagy sem és ha netán szavaznál az sem fog zavarni ha itt élnéd ki 0%-os vágyaidat. Mivel nekem nem ez a legfontossabb... Nem úgy mint egyeseknek!
És tudjátok mi szeretnék lenni,ha nagy leszek? Gyümölcs a Jogobellában. Miért? Mert akkor gyorsan a friss Zott joghurtba kerülök.

" A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekrõl beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tûnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többrõl van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzõként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz."
"A barát az,aki megérti a múltad,hisz a jövődben és elfogad annak,aki vagy."
"Aminek jönni kell jönni fog,és ha itt lesz szembe kell néznünk vele."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat