Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2007-04-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2007-04-17

Valamelyik nap álltunk a kémia előtt és vártuk,hogy jöjjön ki a másik osztály.Vagy 7-8 percet álltunk,mire valaki végre benyit és...NEM VOLT BENT SENKI.

És ma.Hát például ez elég idegesítő volt.Fizikán Erika néni elkérte egy csomó mindenkinek az ellenőrzőjét.Szandai ellenőrzőjét is,mert mondott valamit.Eszter meg kérdezi tőlem,hogy:
-Mit mondott Szandai?
Éppen kinyitottam a számat,hogy megmondjam neki,mire Erika néni:
-Jól van Dóri.Hozd ki az ellenőrződet.
A rohadt életbe már.DE!Mindig engem vesznek észre!

Higyisánét is elkérte.Óra után bementünk a szertárba,hogy visszakérjük.De azt mondta,hogy MOST még nem adja vissza.És kiment.

Mi is kimentünk,de aztán Higyisán megkérdezte,hogy "visszakunnyizzuk?".És akkor megint megpróbáltuk.Bementünk.És bocsánatot kértünk.:)
Ő meg mondta,hogy ez a minimum.És hogy most visszaadja,de felírja a neveket és ha a következő órán csak EGYSZER rá kell nézni valakire,azonnal beírja.És akkor én megkérdeztem,hogy és annak nem ír be,aki mondjuk elvonta a figyelmünket.Erre ő:
-Dóri.Neked meg már elmondtam,hogy ülj ki a pad szélére,azért ültettem el a szomszédodat.Ha kiülsz,akkor biztos nem fogja elvonni senki a figyelmedet.
(Hát nem olyan biztos az.)Folytatta:
-Az ember meg kiteszi a lelkét nektek,hogy megmutasson mindent.Ki kellene nyitnotok a könyvet,aztán mindenki értse meg úgy ahogy akarja.
Itt meg közbeszólt Feri bácsi,hogy:
-Milyen könnyű lenne akkor a tanítás.
Mi meg már elindultunk az ajtó felé.Feri bácsi mellettünk.Közben Erika néni mondja,hogy:
-Hastáncot járhatok,de akkor is hülyéskednek.
Már az ajtónál voltunk Higyisánnal és mondtam neki,hogyha ő hastáncot jár,akkor mi nem hülyéskedni fogunk,hanem valami egészen mást.Nem írom le inkább,hogy mit mondtam.Erre Higyisán elkezdett nevetni,mire Feri bácsi megáll.Ránknéz és:
-És egyfolytában röhögnek...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat