Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2007-09-14,péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2007-09-14,péntek

Nekünk német volt az utolsó óránk,Eszteréknek meg egészségtan.És mi már félkor végeztünk,ezért megvártam Esztert.Mondjuk lehet,hogy sietnem kellett volna,de mindegy.Szóval megvártam,csak neki még alá kellett volna írnia a testvére helyett egy ilyen papírt a szekrényéről.És ezért mondta,hogy kísérjem már el.Na és akkor el is mentünk Feri bácsival a fizika szertárba.
Elkezdte magyarázni,hogy hol kell aláírnia Eszternek.Két példányon és,hogy az egyik az övé lesz,a másikat meg Eszter vigye haza.Na és akkor én mondtam,ESZTERNEK,hogy nekem igazából sietnem kellene...mire Feri bácsi rám néz.Valszleg azt hitte,hogy neki mondtam,ezért gyorsan mondtam,mert nagyon olyan arcot vágott,hogy:
-Most...nem tanár bácsinak mondtam...
-Ja az más.De Dóri,kezdessz néha olyan szemtelen lenni.De még pont úgy,hogy ne lehessen egyenesen érteni.Figyeltem tavaly is,mondjuk mikor bementem helyettesíteni,és úgy mondod a dolgokat,hogy nem nekem,-meg nem a tanárnőnek-,de még pont úgy,hogy én is halljam.
Most erre mit lehet mondani?Azt mondatm,hogy:
-Hát...
-Dóri,ezt most nem letolásból mondtam.Mert te tök rendes,kedves,intelligens,szimpatikus vagy,csak ez a...dolog...:)













"-Gyűlöllek!
-A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. És ha gyűlölsz, akkor még számítok neked, még kötődünk egymáshoz..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat