Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. április 30. buli utan

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. április 30. buli utan

tegnap este unnepeltuk Szilvi szulinajat, igaz csutorotokon volt, de penteken egy maglepetes party kerekedett. nagyon jo volt. koszonet a szervezoknek. ami a legjobb h tenyleg meglepetes tudott maradni :)

erdekesseg volt meg h nem ittam semmi alkoholt, es kibirtam, mondjuk a kocsi az erosen segitett benne :D lehet hogyha nem lehetne cigizni kocsizaselott, akkor meg a cigirol is leszoknek :) bar most Zsoff adott egy uj lenduletet, es ma nekifogok ujra.

na, h ne csak vidamsag legyen, bar vegulis ez is vidam teme, mert ott volt a legnagyobb problemam is. az elejen kicsit kovalyogtam tole, de erdekes modon aztan rendbe jottem, ugy nez ki mar egesz jo fokot ert el az immunitasom. hala Istennek! meg segitsegemre volt egy nagyon aranyos leanyzo is:) mar a megjelenesevel. hat attol felek semmi eselyem nala, de azert jo volt eljatszani a gondolattal. a problemara visszaterve, a harag elkezdet atmenni inkabb egy szanalom/sajnalat/megvetes kategoriaba, ami jo. csak nehogy belerokkanjak idegileg, amig veget nem er az atalakulas.

ma megyunk hajogyari szogetre ha minden jol megy. az jo cucc lesz, talan uj szivem holgye is ott lesz :) (ááá, ugyse lesz, de a remeny...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat