Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 27. csut

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 27. csut

na , szoval ez a nap is eltelt, es persze fel ejfelkor kell naplot irnom... hat ez van :)
meg szerencse h a vazlatot felvazoltam :) wow, sziporkazom itten :D

szoval miki azt uzente Vida Katival, h legyen neki tanchaz, ma raszalltam Orsira, h kerdezze mar meg, h mi, erre meg o nem is gondolta komolyan, meg nem ugy gondolta, de ha lesz akkor biztos elmegy. na bazdmeg gondoltam magamban.
amugy Orsitol ma visszakertem a dvdmet, kicsit furcsan jott ki, h ennyire kerem vissza, de kell holnapra. eredetileg ugy volt h ketten nezik az ocsevel (igen, itthon van), de nem.

egy rohadt vereb ma beszallt a szobamba, hiaba kergettem nem ment ki a dög. aztan vegul addig hesegettem, mig hajlando volt lejebb ereszkedni, es igy megtalalta az egyik ablakot. remelem nem sz*rt ossze semmit. a vereb annyira egy idegesito madar, h csak na. es meg eszuk sincs, de annyira, h ne egy falnak repuljon, hanem a tole fel meterre (max) levo ablakon szalna ki. a pingpong utovel tereltem, neha mar orultem volna, ha legalabb eltalalom, de szerencsere nem tortent meg.

itt jart upc-s gyerek, bekototte az uj modemet, ami mar alkalmas telefonra is. amikor megrendeltuk szoltunk elore, h furniuk kell, meg ilyesmi, erre a gyerek azt mondta h o nem csinal ilyet, es kulonben sem szoltak neki. na szep, minek beszel az ember az ügyfelszolggal? minek vallanak be olyat amit nem hajlandok megcsinalni? most mi szerezhetunk egy valakit aki kifurja es behuzza a kabelt. arrol nem is beszelve, h miatta lekestem az oramrol (7 percet) es igy mar nem mentem be. na mind1.

Szilvi aszondta tegnap, h szeret. most felek :)))
(az a baj, h irasban hulyen jon ki, eloben jobb volt)

pinyó over. amugy szoget utott a fejemben (ugyan, mi nem?), h hogy is van ez, volt ugye tanchaz, tomegek jottek le, volt pingpong, tomegek jottek le most meg sehol semmi. mind1, ezt most nem tudom ertelmesen folytatni

Viktorral meg jol kiszurtak. kiteszi a leket a csango bal miatt (jotekonysagi est) ezek meg nemzeti rock bandat hivnak. amugy szeretem a nemzeti rockot, de ez most nem errol szol

ja, es Csefy magyar szakos. ( :) ) es komolyan vette h sanyi.a.kiralyt akarom hivatalos cimnek :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat