Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. július 15. pentyek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. július 15. pentyek

vege a munkas hetemnek :) de azert ma is bent ultem 5ig, sebay, kaja volt, viz volt, cigi volt, net volt, mi kell meg? :D
megkaptam a hivatalos papirt is angliabol, ide fogok menni: http://www.thefriars.org.uk/ hat, a levelben ugy fogalmaztak, h "onkentes munka a "grounds"-on" na most a ground az talajt, foldet jelent, ekkor megijedtem, aztan a szotart olyat, h "haztaj" ekkor kicsit megnyugodtam, aztan megneztem a kepeket, hat tenyleg megyek parasztnak :D de jo lesz az :)

cd projectem erdekeskeppen alakult. ugye parkanyba nem tudtam kimenni cdert, Kataekkal nem rendeltem, mert azt hittem, keson fog ideerni. Janit nem sikerult idoben elernem (most valami szinhaz izen vannak) igy ott ulok bent szomoruan, mikozben latom, h Kataek tobb szaz cdje megerkezett... aztan csak elsirtam magam, h nem tud-e valaki olcso cdt, erre rohogtek egyet es adtak nekem is vagy 20 darab tdk-t 50ftert. ugyhogy cd project jol vegzodott, mar vagy 10 cdt ki is irtam. csupa trance club, meg hasonszoruek. meg egy cake-et kene veni, aztan jol ellennek.

Katinak ma volt a 30. suninapja, mivel kaptam meghivot, egy oracskara csak beugrottam, nagyon aranyosak a lanyai, Tundetol csonakot is kaptam :D

holnap 930ra kell kozgazon lennunk... nem tudom hogy lesz a holnap, mondjuk 1,2re vegzek, 3ra itthon, most menjek 4re zsuzsikahoz?!

hehe, olyan sok kati van, a mai naploban mindegyik bekezdesben masikrol van szo :) egyszer tenyleg osszeszedem az osszes kati ismerosomet :) meg szerencse, h nekem ritkabb nevem van :)

a mai nap vigyora (kb. mint a 42 forintos cd): letoltottem az opera 8.02-t, ez azert kulonleges, mert bittorrent kliens van benne, csucs, höhöhöhö :)))

S2F0aelrIGVsdmlsZWcgaG9sbmFwIGpvbm5layBoYXphLCB2YWd5IG1hciBpdHRob24gaXMgdmFu
bmFrLCBsZWdhbGFiYmlzIHNtc3QgbWVna2FwamEuIG5lbSB0dWRvbSBqb24tZSBob2xuYXAuIG1h
Z2Ftcm9sIHNlbSB0dWRvbSwgZm9sZWcsIGggdG9sZSB0ZXN6ZW0gZnVnZ292ZSA6RCBuYSBob2xu
YXAgbWFqZCBtZWdsYXNzdWsuCgo=



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat