Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 17. szombat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 17. szombat

na, sikerult felkelnem, tegnap szolid beszelgetos buli volt Zsoffnal, igen jol sikerult, es meg aludni is tudtam, bar a derus ebredes egy kicsit felebresztett. mint kiderult ma van Zsofia napja (boldog nevednapját, ha olvasod :) ), hat en ezt nem tudtam meg tegnap idoben :/ visszafele az ut is erdekes volt, ha latott volna egy trafipax akkor ugrott volna a jogsim, kivancsi vagyok, h kedves utasaim kozul be mer-e meg ulni vki mellem :) Endre volt, h igencsak kapaszkodott :) ma este evadnyito, arra is menni kene, meg ki kene irni a beepitettt szepseget, es kolcsonadni... na erre mar nincs idom
Orsi igen erdekeset kert tolem, na majd ha lezajlott, akkor elmeselem.
csutortokon jott szoba, de ma szembesultem vele: most van az ujra osszejovesek ideje, A és O, M és O, de ezt én nem értem meg, miert van ez? akkor minek szakítottak? mar nem all fenn az ok? ha nem akkor korabban sem kellett volna szakítani, ha meg igen, akkor meg már meg tudják oldani? vagy pedig csak a megszokasbol és élvbol? mar meg sem akarjak oldani, csak legyen valaki? mindenesetre, önkéntlenül is, eljátszottam a gondolattal, h én is csináljak egy hasonlót, szóval ki kéne probalni, csak h igy belegondolva egyik volt baratnom sem szerelmes belem, es igy nehez :)))
aztan ma irany kecskemet, nincs tul meleg, nincs tul hideg, egyelore jo, viszont mai nap produktiv tevekenysege a nagy nullaval lesz egyenlo.
ehh, anyam ramszolt h siessek :/ na bye

amugy a csut es penteki nap egy nagy kupac .... volt, leszamitva az esteket, azok jol sikerultek, de nappal mit osszeidegeskedtem ebben a ket napban? kocsi elment, erte kell menni, gyogyszer elfogyott, ki kell venni, nem erek vissza sehova sem, nincs ido rendbetenni magam, de vegul is mindenen tul vagyunk, es sikerult, csak most meg rohannom kell.

hazaertunk. nem mondom, anyamnak meg gyakorolnia kell egy kicsit, en jol jottem 1 ora 15-20 perc, ami jo teljesitmeny. Erika kedves volt, megneztuk kecskemetet, mondjuk ott aztan nincs sok latnivalo, de elvoltunk, kaptam egy roman bort ajandekba.

meghalt sogorom apja. sok mostanaban a halalhir. sok sok honapig semmi, aztan hirtelen 1-2 honap alatt nem egy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat