Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. július 17. stargate

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. július 17. stargate

igen, orvendjunk! vegre itt van az a sorozat, ami a legnagyobb elvonasi tuneteket okozta, visszatert a stargate! persze mar tegnap reggel megvolt, de ma reggel sikerult csak megneznem, felirat persze meg nincs, igy csak a felet ertettem. sg1 csalodast okozott, oneil mar nincs, samatha is mashol van, deniel is epp h csak van tilc meg politizal, es van egy unszimpi uj parancsnok, egy masik unszimpi sg1 leader. hat most mit mondjak? remelehetoleg meg valami jo is kisulhet ebbol. az atlantis jol sikerult. vagyis legalabbis jobban mint az sg1, szoval kicsit csodalatos elemeket tartalmazott a megmenekulesuk. meg jott a daedalos is, szep hajo, szebb mint a prometheus, de ez is tul gyengus, pedig egy ufo is volt rajta. :)

szoval tegnapi nap is jol kezdodott, odamentunk 845re kb a kozgazra, 920kor engedtek be, es meg igy is verekednunk kellett az ulo helyert, de megerte, 10 kor kezdodott, es kb fel egy fele vegzodott, igy jo volt ulni, a beszedek gagyik voltak, az osztas lassan ment. szegenykeket egettek azzal, h tallarban kellett megjeleniuk, es meg a Nap is rajuk sutott :) utana kajaltunk egyet a vaci utcaban, en szenegetos spagetit ettem, nem volt kedvem most pizzazni, jo volt, boseges volt, tele voltam mint a duda, olyan fel 3 fele haza is ertem, aztan fel negy fele mar mentunk is klotildligetre. ott egy kis tevelygessel kezdtuk, mert baromi nehez volt kihuzni zsuzsibol, h merre kell menni, de aztan siker koronazta az erofesziteseinket, es laza kis sutogetes reszesei lehettunk. igazabaol az volt az erdekes, h akkor sokkal jobban kezdtem erezni magam, amikor elvonult a horda az utolso vonathoz. minden olyan nyugis lett, ultunk a hamvado parazs mellett, enekeltunk, beszelgettunk etc. hazafele semmi esemeny nem volt, leszamitva, h konvojban jottunk :) pimpaek par perccel elobb indultak, megsem lattam oket, Jozsi meg ugy hajtott mint az allat :))), uton 140nel varosban 80-90, es meg az az erzesem tamadt, h direkt lassan megy, h utolerjem. nekem szokatlan volt ez a sebesseg, a fogyasztasra nem is merek gondolni, hiaba ez a suzuki nem erre valo :/ de aztan siekresen hazaertunk:) a cdimet nem tudtam kiprobalni, mert tul rovid volt az ut, es nem ment vegig, mire odaertunk :D hat ez van, messzebbb kell majd menni ;)

-pelinkan elvtars, magat rehabilitalni fogjak.
-inkabb tessek felakasztani
:)

hehe, most hallottam HPt (katika) azert nem vettek fel a pesti akademiara, mert "fureszelte a hegedut" :D cikiii. amugy erdekes, hogy plebanian kerul, tehat ha megjelenek valahol, akkor gyorsan mashova megy, ezek utan meg amikor elkoszontem tobbektol, elsonek az o valasza erkezett meg a fulemhez, pedig volt ido, h olyn halkan koszont h meg sem hallottam :)
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Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat