Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 25. kedd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 25. kedd

na, megint sikeresen szabadnapom volt, de ez nem tezs jot nekem. tul ures lesz igy. na mind1, jovo hetre kitalalok valamit, jaj, jovo heten mar szunet.. erdekes lesz
jut eszembe jovo heten nem lesz ir tanchaz, ugyhogy aket het mulvaira meg bizton elmegyek, aztan meglatjuk. a mostani erdekesre sikerult :) en vegig tancoltam, O&A meg nem. egy egy reg nagydarab nonek pont nem volt parja, igy velem tancolt, amugy aranyos volt, es hagyta magat vezetni is, meg ahhoz kepest h kezdo egesz jol lehetett vele tancolni. szoval Orsiek ott jartak porul h a set tancokra nem ertek be idoben, igy nem jutott hely nekik egy setben sem. hat ez an. sebay, azert megkaptam h milyen jo nom van :D a moldvait neha igen furin tancoljak :) de ez meg nem gond, mert hat a csajszinak meg jol is all az ir beutes, a gond akkor van, amikor megprobaljak leutanozni az absz kezdok az iresitett moldvait, hat megeri egyszer rohogni rajtuk :)

HP-t figyelmeztettem meg szombaton, h rendkivul zavaroan mondja a rozsafuzert, vagott egy jo megsertodott angsulyt, aztan ennyiben maadtunk, most csak azaert is hulyen mondja tovabb, na megprobalom leirni h milyen, szoval kepzeljuk el Ganxtat ahogy azt mondja "Hö, Jézus" a ket szo kozott ugye hagy egy kis hatasszunetet, na most vagjuk le a hö-t de tartsuk meg a szunetet "mehednek gyömölcse, (szünet) Jézus" hat nekem tokre megakasztja a gondolataimat, mert nem az elvart amithallok, mondhatnam h nem magyarul van, mert a magyar az nem igy hangsulyoz, meg az az erzes is hatalmaba keritett ami vasutallomasokon fordul elo, h ugye osszevagnak egy hosszabb szoveget szavakbol, na kb annak ilyen a hangsullya. legkozelebb asszem nem farasztom magam azzal h megprobaljak kommunikalni :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat