Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. július 9. szombat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. július 9. szombat

na??? milyen nap van? igen, a fenebe eszembe jutott, de csak a forgalmi miatt! ugyanis az is ma jar le. forgalmi, igen lejar ma... de sebay, voltam penteken a mozaik utcaban es bejelentkeztem muszaki vizsgara, mert oda elore jelentkezni kell. igy szerda este 8-ra(!) megyek vissza, es akkor vizsgaztatjak, mindossze 7200ftert. mivel apam neven van a kocsi meg kell irnom egy meghatalmazast, h eljarhassak, de ennek mi ertelme? miert nem tok mind1 ki viszi a kocsit? mind1, egy meghatalamazast meg csak meg tudok irni :)
epp májköl fletlit hallgatok, kivancsi voltam ra, hat leszedtem.

ezen a heten sokminden tortent. pl fakutyaztam, vizsgaztam, muszakiztam, startreket neztem, es hazat pakoltam. beazott a regi szobam, es anyammal kipakoltuk jol.

kene menni parkanyba... nagyon itt az ideje, kellenek a cdk, ki kene irni a szamokat, plusz le kene masolni az lp-ket. hiszen addig nem tudom vinni magammal, amig nincs eleg zene egy ejszakara ;)

balcsi. igen ujra all a balhe a balcsi korul, ezen a heten dolgozom, aztan menne ez, aztan az, aztan 1-7ig Evaek, erre gyorsan ravagtam h jo akkor 7tol az enyem. a >lanyok< is akarnak menni valamikor, hat meglatogatni ezek szerint nem nagyon fogom oket, pedig mar kivancsi vagyok rajuk. Erika vegzett (ezt mar mondtam) 16-an lesz a diploma bulija, ami azert is nagyon jo, mert akkor van Zsuzsika izeje is. igy legalabb ugy nem megyek oda, h normalis indokom is van (eljen a latszat) ((akik mennek azoknak jo mulatast)) (((bár az indokok a kutyat sem szoktak erdekelni, lsd miki))) (((((hű, több al-megjegyzest mar nem irok :) )))))
hat ja, milyen lehet most horvatorszagban? en meg sosem voltam ott, majd megkerdezem egy het mulva.
multkor azt talaltam irni, h kedden mindenkepp tanchazalok mostmar egyet, hat lehet, h megfurodik az otletem, ugyanis senki sem lesz elerheto kozelben, akivel tancoljak, ami ugye ciki. egyedul Eszti lesz elerheto tavolsagban, de neki meg nem tudom az elerhetoseget, zsakbamacskara odamenni azert meg nem fogok (vagy megis), hüm most jutott eszembe, h van meg valaki, akit esetleg be tudok palizni... hüm hüm

mi a helyzet akkor, ha van 2 lany. az egyik ~15, de nagyon vonzo, a masik idosebb, de "kevesbe"? na, legyen az ember pedofil vagy legyen megalkuvo? persze, sorozes kozben mindig poenkodunk a pedofilsaggal, de azert eloben mar kicsit durva, ugyhogy maradok az idősebb verzional :) (eros 14 rulez :))) ((igaz, az mar majdnem 15))

mara asszem kikapcs, bar nem tudom menjek ma este misere, vagy holnap reggel vacra? egyedul az sem annyira muris. de egy biztos, vas estire nem akarok menni.

ja, Marci kirugta Orsit. hat, mit is mondjak, Orsi marha jo csaj. hogy lehetett, h rosszba kerultek? jo mondjuk Marci is eleg laza, de azert egis, sajnalom h ennek igy vege, plane h meg a szamat sem tudom :) na jo, mas karan ne nevessunk, nem kell a szama

igen! mar csak 6 nap, es ujra itt van a stargate! pont munkaido vegen, pedig jovo heten lenne eleg idom tvzni :/ hat megint igy jartam.

nemsokara jon asorozat folytatasa is, csak meg kell egy kis ihlet, mert most folyni fog a ver :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat