Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 16. pentek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 16. pentek

jaj, de nehez az elet... es kulonbenis Zolinak mi koze van hozza h en hasznalom a kocsit, es azert kell visszaadni? vegyenek megegyet...

tegnap pinyoztunk egy jot, jo volt ujra kicsit osszejonni, meg jatszodni is jo volt

szombaton zsufolt napom lesz, megyek kecskemetre, aztan meg evadnyito, megint erdekes lesz az ivararany, na mind1, majd lesz valahogy. multkori beszolasomra Zsu valaszol tegyedul, h jojjenek tovabbra is a hirek, de ez megint keves, hisz o alt tud a dolgokrol, egy ember miatt meg minek.

ma ilyen talakozos napom volt, talalkoztam Ildivel (noszogatott a futas miatt) meg Judittal. na, ez a lany is jol megvaltozott, mintha fogyott volna, de nem ez a lenyeg, rikito voroos haj, fekete aljjal, hat ize, nekem ez meg meredek :)

rajottem hol karom megcsinalni az info okt tanitasi reszet, majd beszeleg vmelyikkel h elemi infot tartsag, azt ugyis birom :D (aki nem tudna, ez volt tavaly az az ora, amire beultem, es ugy jottem ki, a fejemet a falba vertem, h ebredjek mar fel, annyira lap dolgokat mondtam, ami mar a konyokomon jon ki.

ma, most huzok a kocsiert, bye

meg ki kell irnom a beepitett szepseg 2-t es oda kene passzolnom vhogy AncsAnak, de ez meg az este zeneje :)

ja igen, mikorra terveztek ezek a mozit? kedd estere... pont tanchaz idjere, mos megint dilemmaban vagyok: disznohus ingyen?!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat