Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 16. vas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 16. vas

ma eléggé ugy ébredtem, h hétfő van, már azon gondolkodám, h hová kéne mennem. de szerencsére leesett, h vissza az ágyamba :)

mit fogunk enni a következőkben? ez a nagy kérdés. szárnyast nem, mert madárinfluenza. marhát nem mert kergemarha-kór, gyorsan megnyugodtom, h disznó az egy jó cucc, szeretem is, de tegnap csak nem vágtak be egy ilyen orvosi izét a tvbe... galantféreg. a disznó megeszi, a disznót megesszük, a galantféreg meg kikel az agyunkban. vegetáriánus nem akarok lenni :(

de hogy kellemesebb dolgokrol is beszeljek, szoval szoba jott h apám megcsináltatja a lenti cserép kályhát, ekkor kiderült, h az én szobámnak dedikált kéménye van, tehát elvileg hozzám is lehetne tenni egy ilyen fatüzelésű izét. és ez az ötlet tetszik nekem. miért is? mert hangulatos. jönnek ezek a fránya sötét téli hideg esték, és baromi jó lenne egy kis melegséget árasztó kályha. meg fütés. hisz a fa az olcsóbb mint a gáz. a gond ott jelentkezik, h ki fogja felhordani a fát, és pucolni az egészet? majd jövőre kitalálom, addig ogysem lesz, de a terv megszületett (majd felveszek egy négert. nem, nem azt a négert :) )

lejott az utolso resze is a weedsnek. igy van tiz reszem, es abbol megneztem 4et, igy meg van mit neznem, ma belekezdek.

holnap megyunk Orsival tanchazba, hat azzal riogatott h most meg nem lesz ingyen, de sebay, majd kesobb. most kivancsi vagyok ra, meg mar be is terveztem, meg ugyis ki akar fagatni a hitgyulirol :) a nő problemat nem sikerult megoldani, pedig mar vegso elkeseredesunkban hp-t is felhivta. hat ez van, majd max lenyulom Orsit par tancra Attilatol ;)

lattam Szilvit a neten :) egesz jo kepek lettek, bar szokas szerint hianyzik a mosoly az arcáról tanc kozben. az a tavolba meredo kep az naon jo :)

folytatjuk a tegnapi kvizjátékot, ne feledjük, értékes ajándékokat továbbra sem sorsulunk ki!
>>
Alkohol és narkó, vagy nikotin és gyógyszer,
Ha egyik sincs megteszi a Diána sósborszesz
Mámoros állapotban gyerekeket nemzel
és hogyha felneveled, nem hasonlít rád
KIT ÉRDEKEL?
és ha az iskolában nem is tanul semmit,
az életben az holtbiztos, hogy megtanul majd inni
<<
és egy klasszikus:
"aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop, hazudni csalni csunya dolog"
és egy kakukk tojas:
>>
your mouth so hot :)
<<
basszus a legjobb szamok mind a szerelemrol/szexrol szolnak.

keresztben van a labam. mint altalaban
technot hallgatok foleg. scooter rulez. de nepzenet es a nemzeti rockot sem vetem meg, es persze a korabbi favoritom beatrice



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat