Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. június 27. hetfo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. június 27. hetfo

jaj, hat a szappant most nem ugy fest hogy folytatom, talan 1-2 napocska mulvan.

szoval ujra bementem dolgozni, azert dolgozom, mert Anna kint lofral Svájcban (Cernben), es nyarra atvettem a melojat. a juliusi egyhetezes elott ez volt az utolso nap, h bent voltam. a fizettseg is erdekesen alakul, ket honapig leszek ott papiron, valosagban meg mondjuk 2,25-2,5 honap lesz belole. de mind1. eredetileg azt hittem megkapom a szeptembert is, hat nem kapom meg. penz persze nyar uan lesz belole... szal igy jartam. persze tanulni ma sem sikerult, vaalhogy nem jon ossze, itthon se egyetemen se.. meg a vegen beulok valami kocsmaba es ott fog sikerulni ;) ma egy egesz fel emelet anyazott h nincs netjuk, legalabb volt telefon, es nem unatkoztam :)

megneztem bent a firefly utolso reszeit is. nem jo ez igy mindog beleszeretek egy sorozatba es nincs folyttas. stargatte elvileg jovo heten mar lesz, firefly csak szeptember utan varhato. andromedarol ne is beszeljunk, az mondjuk gagyi, de legalabb van mit nezni. joey egy het mulva
aztan hiven a hagyomanyokhoz kerestunk egy masik filmet, valami gattone vagy mi volt a cime, arrol szolt h a genkezelt vilagban, ahol csak az ervenyesul, akit eleve ugy fogantattak, hogy tokeletes genjei/teste legyen, csak azok ervenyesulhetnek, akik meg teljesen termeszetesek azok el vannak nyomva. ezek utan egy "selejt" szerez maganak vermintat, meg mindent egy tokeletestol es eleri almait: urhajos lesz. erdekes film, es erdekes felvetes, mert nemsokara tenyleg itt fogunk tartani. es akkor majd hogyan dontunk: termeszetes gyerekt vallalunk? vagy Isten ellen szegulunk, h a gyereknek jobb legyen az eletben? szerepelt benne az Uma Ize is, meg mindig szep az a csaj :)

olyan szomorkas vagyok :( nem megyek sehova se bulizni, es miert? mert nem engedne a lelkiismeretem h vizsgaidoszakban elmenjek valahova is... igy mindne jorol lemaradok, hat ez van, de jovo het vagy utana levo kedden mar mindenkepp fakutyaznom kell.

megint iszakoltunk. ejj tenyleg faradt vagyok, hisz' ezt mar mesltem, na de a lenyeg, hogy masnap fajt a fejem es front volt, de erdekes modon ezek MINDIG EGYSZERRE tortennek, ivas -> masnap fejfaajs es hidefront. nem ertem, ha hideg front jon, akkor elotte valo nap ramjon a sorozhetnek?! elmegyek meteomokusnak ;)

es ha mar firefly, akkor ideznek belole egy jot:
story: pasit a no1 ugy kabitja el, hogy a ruzsaban altato van: csok.> alvas. amikor a no2 eszemeltlenul talalja a pasit megcsokolja (mert amugy szereti) persze erre o is beajul :) a film vegen:
pasi: akkor teged leutott?
no2: nem ;)
pasi: tudtam hogy hagytad, h megcsokoljon :)
:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat