Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 22.szombat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 22.szombat

baromi sok idom van. most fel ot van, es csak most jutottam oda, h megetessem a teveim. faj a fejem, nem aludtam semmit, ha igy megy tovabb ki fogok mulni vagy nyulni. most is van ám dolgom, mehetek kocsit pucolni, aztan rfuzer, mise es ki keszire. egesz jol kijott a cucc. majd este kiderul, szaglik-e meg. mindenesetre ujabb szabalyokat kell hoznom majd, pl "csak gumira a labat"

a remeny az egy csalfa asszony. utalom a remenyt akkor bantja meg jobban az embert, amikor amugy is szar a vilag. hisz felmerul a remeny, az embert jo erzes tolti el, aztan a remeny elhagyja es meg melyebbre esik az ember, mint elozoleg volt egyaltalan. nem akarok tobbe remenykedni, de sajnos fogok. igaz a mondas. a remeny hal meg utoljara. utanunk hal csak meg, amig az ember lelegzik nem lehet nyugodalma.

a kocsi most ugy megy mint egy alom. ropul. mit nem tesz egy kis kerekpumpalas meg egy kis 100as benya?

ha mar kocsi, ket gondolat. amikor vezetek, mas tudatallapotba kerulok. maskepp latom az utat, a kocsikat, erzem a forgalom dinamikajat, lukteteset. a masik, meg h vezetes kozben lehet a legjobban gondolkodni, elmelkedni. csak megyek, reflexbol kezelem a kezelnivalokat, a szememmel elrevedek a kovetendo ket piros lampa fenyeben, es kozben megszallnak a gondolatok. amugy lehet h ez a baj. tehat meg ilyenkor is jaratom az agyam, miert is? mert min gondolkodik az ember? hat a bajaim, tehat meg ilyenkor sm feledkezem meg roluk, es lehet h ezert emeszt fel. ki fogom probalni, h egy hetig csak valami semleges temara fogok gondolni :) milyen lesz a kozerzetem a vegere?

ma megin eltelt egy nap a tanfolyasbol. hat ize. itt is megfujt egy legkondi... ez megint csak a halalomat hozza elore. na, szal ma sem volt tenylegesen uj, ezert unatkoztam is. feltettem eletem elso debianjat. hat a redhat tovabbra is jobban tetszik. de most ezzel legalabb elvoltam, mert basztathattam.
tok jo gyorsak ezek az uj gepek.. haza kene hozi egyet..

holnap menni kene 3.utra meg veresbecsuletre. ha ilyen szar marad az ido, akkor sehova sem megyek.

dGVnbmFwIG1lZ2ludCBiZXByb2JhbGtvenRhbSBhIGxhbnluYWwuIG1hciBiYW5vbSwgbmVtIGtl
bGxldHQgdm9sbmEsIGNzYWsgbWFnYW1hdCBhbGF6b20gbWVnLiBqb3ZvYmVuIGpvYmJhbiBrZWxs
IG1hamQgdWd5ZWxuZW0gaWx5ZW4gZG9sZ29rcmEuIG1pbmRlbmVzdHJlIGV6ZW4gYSBoZXRlbiAz
KmthcHRhbSBlbHV0YXNpdGFzdCwgaGloZXRldGxlbiBoIHR1ZCAia2VydWxuaSIuIG1pbmQxLCBi
YXIgbWluZG5la2kgdHVkamEgaCBuZW0gbWluZDEsIGRlIHRlZ3l1bmsgdWd5LiBzem92YWwgYXpl
cnQgYW5ueWlyYSBuZW0gdXRhbCwgaCBuZSBqb2pqb24ga29jc2l2YWwgaGF6YSAoaWdheiBoIHZv
bHRhayBtZWcga2V0dGVuIHJhanRhIGtpdnVsKS4gbW9zdCBuZW0gdHVkb20gaCBleiBqbyBlIHZh
Z3kgcm9zc3ogZQ==




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat