Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 18. vas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 18. vas

na, milyen az en szerencsem, egyszer akarok korán lefekudni, erre meg ilyen keson meg naplot is kell irnom, mert egesz nap nem volt ra idom, szoval volt evadnyito, 2,30ra haza is ertem, de egykor leaveltem, beszelgettem Zsuval, meg kocsikaztam egy kicsit magamban. a tanchazat en negativan eltem meg, erre Zsu azt mondta, h miert, szerinte tok jo volt. lehet h tul pesszimista az eletszemleltem? vagy tulsagosan maximalista vagyok? nem tudom, mindenesetre jo volt lemenni, de tobbet vartam, tehat h zurgorol kimenekulok, ilyen almomban sem jutott eszembe, pedig megtortent, rohadt nagy tomeg, es hangositas meg tonkremegy 10 perc utan, a dobos marci meg kideritette h mindig is szar volt, csak basztak megjavitattni. palatkait elveztem, regen mezosegiztem mar, most szerencsere el tudtam kapni katit es egy 20 percet lenyomtunk, szoval jol indult, aztan sultu,meg zurgo, aztan mar csak kovalyogtam, es neztem a tobbieket, mindnki eltunogetett, ivott, kettesben volt, szoval ilyesmi. erdekes h pl Moniekat egesz este 2* lattam, gozom sincs hol tancolhattak egesz este. na akkor most en vagyok tul negativ, vagy tenyleg nem volt jo? hol az igazsag?
hazafele Zsuval beszelgettem, tenyleg egeszen megnormalisodott ez a lanyka, ugy nez ki kell egy kis elet es felnyilnak a szemek, mi akik már elunk, mi mar tudjuk ezt.
es a mai nap bolcsessege: sose azt nezd mit akasrz elkerulni, hanem azt amit el akarsz erni. ezt Andival valo beszelgetesem soran jott ki igy vegytisztan, peldam az volt, h amikor nfs-ztem (autos jatek) es vagy 200zal rohangaltam allo kocsik kozott, ha rakoncetraltam h mit kell elkerulni, belementem. ha azt figyeltem melyik uton lehet tovabb szaguldani, akkor kikerultem. de ez csak egy hulye jatek, es mennyire igaz az eletre! ha nagyon felek valamit, azt ugyis el fogom cseszni, mert a retteges beteljesiti onmagat, ha valaki nagyon fel h elveszti a baratjat/nojet akkor el fogja veszteni.
na uffantam az ágyba.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat