Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. máj 23. éjdzspí margojara

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. máj 23. éjdzspí margojara

na, hat harry potter ujdonsult szeretoje eleve nem volt szimpatikus nekem, eddig nem torodtem vele, es betudtam ilyen "utorengesnek", de tegnap amikor megint szemugyre vettem elfogott a gyanu, h bizony ez valami kisebbseghez kell h tartozzon. na mar csak le kene ellenorizni valahogy, majd megkerdem a tobbieket, akiknek jobb orruk van ehhez :)
ha beigazolodik a gyanum, hat, furi lesz. elegszer megalazott mar, de h az utodom egy ... hat izé. na ne menjunk messzire, mert lehet h hulyeseg az egesz.
tegnap nem sikerul befejeznem a fixme reszeket, na majd ma potolom:)

tegnap elmentunk a nagyvarosba, viszajott Endre, jot ittunk

nehany emberrel elbeszelgetve sajnos megint erosodott bennem az a multkori erzes, hogy csak a hideg racionalitas/szmitas vezeti a vilagot. ebben az eletben nincs helye erzelemnek. vagy leehte h ez a kuldetesunk Istentol? ebben a vilagban a szelell szemben megelni az erzelmeket? szep szep de ehhez iszonyatosan nagy ero kell, es nem is hálálja meg olyan konnyen a sors. szoval cel a vulkani mentalitas elerese (aki nem tudna milyen az, nezzen star treket).

na, nezzuk a tegnapi maradekot:
1, mostanaban eleg erdekes dolgok tortennek velem, kaptam olyat, amire nagyon reg fajt a fogam, aztan tova tunt. azon gyondolkozom, h ez mire jo? miert ad nekunk Isten valamit, amit aztan mar nem elvezhetunk tobbet? vagy legalabbis jo ideig nem. inspiralas kilove, mert anelkul is tudtam h jo, amig nem volt meg a lehetosegem. ugyhogy ez most foglalkoztat, hatha lelek ra valaszt.

2. na ide nem akarok sokat irni, csak erdekes ahogy az esemenyek csurik csavarjak egymast, korbe korbe, ugyanazok a problemak itt es ott is. es hogyan alakulnak olyan sorsok, amiket az ember mar elkonyvelt valamilyennek.

3. elgondolkoztam azon h vajon az emberek mit gondolnak rolam. ismernek-e engem? tudjak e milyen vagyok? hogy milyen nagylelku, segitokesz, becsuletes, megbocsato, (kicsit)turelmes vagyok.
jo persze, van mikor epp a hirtelen haragom bujik elo, de egy gyors higgadas utan szerintem mindig noramlis vagyok, nem?

es az is foglalkoztat, h, hum, ezt nem irom ide, bocs



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat