Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 11. kedd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 11. kedd

tegnap volt egy kis ifi, meg ilyesmi, elotte egy picike alkohol, h jol erezzuk magunkat. tenyleg tetszett az uj ifi, bar a tagnapi csak felig volt jo, de volt h odafigyeltem mert erdekelt. a miki potlek eddig nem sok vizet zavart, de tegnap olyan sikeresen kifejtette allaspontjat, mint egy alt iskola elsos, vagy nem is tudom mikor tanulunk olyan alapteteleket, amiket mondott. szoval égő, h egy gimibe jartam vele. vagy ennyire leesett a hittan tanulas szinvonala, miota nem voltam ott? ja igen, tudom, tulsagosan fennhordom az orrom... en kerek elnezest

na, felhivtam az urget. azt mondta kuldjek oneletrajzot, ugyhogy mindjart megkozmetikazom, aztan kuldom, de meg erot gyujtok hozza. nem tudom miert felek ennyire az ilyen jellegu dolgoktol. talan mert nincs benne tapasztalatom.

nekem mindig gyanus ha valaki kedves hozzam (ertelemszeruen ha a barataim kedveek, az nem :). es zavar, mert nem ertem, h miert. vagy csak en vagyok tul bizalmatlan? a fene tuggya, de regen hajnival sem voltam tul jóban, most meg mosolyog, meg valt ket szot velem... nem ertem.

na, csoro egyetemista lettem. annyira h nem azert veszem szalankent a cigit, mert igy kevesebbet szivok, hanem mert nincs penzem dobozra. ez van.
bent voltam egyetemen. akart bemenni a halal, de kag ugy dontott elmegy vadaszni, ezert nyomtam neki egy resetet. a vadaszas egyik vincsi miatt volt. most nem tudom, h a vincsi hibas, a kabel, vagy a vezerlo. mind1, egyikbol sincs csere alkatresz. az egesz kezd ugy szar lenni, ahogy van, kene venni ujat, es ezt kivagni az ablakon.

molnár tomi milyen jol tud cikket irni:
http://www.kuruc.hu/?q=node/1914 :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat