Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. május 35.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. május 35.

"a láma"
a cimben szereplo regeny pont ma jutott eszembe. megprobaltam kiszamoli, h az iden mikorra esik, de sajnos mar elmult :( hat, igy jartam, pedig epp itt volt az ideje egy gorkorizo lovat latni. de ha mar a datumoknal tartunk ma van jun 20 (hetfo), majdnem elfelejtettem :) es csak a lovak miatt jutott szembe, tehat vehetjuk ugy, h elfelejtettem :)
de ha mar lo, legyen lama is. mint az koztudott monty phytont nezek ezerrel, vannak benne eleg hulye, uncsi reszek, de azert vannak jok is, es azert mar erdemes vegignezni, mai termesben volt egy kis bemutato a lamakrol, kepzeljunk el 3 mariaggit, akik erdekes spanyol kiejtessel enekelnek:

a láma negylabu allat,
nagy folyokban el
ket fule van, egy szive,
homloka es mezevo csore
uszonyat uszasra hasznalja
a lama termetre nagyobb mint a beka
a lama veszelyes, ezert ha
furdozo emberek kozelebe er
ezt kell kiabalni:
vigyazat, lamak!
OLLÉ!
:)))
na jo, igy maga a szoveg inkabb hulyeseg, mint humoros, de ha elkepzeljuk a 3 mariaggit egy kis spanyol alafesto gitarral, hat jobb az ugy :)
amugy tesztelem az engol tudasomat is vele, mert az jo. meg most itt kitalalodott csaladi korben, h menjek angliaba egy honapra. valami szerzetesekhez. napi nehany ora munka, koszt es kvartely. hat nem tudom. jo lenne menni. de mikor? szeptembertol a rinformatikusit akarom elkezdeni es munkaba akarok allni, tehat meg nyaron kene... de nyarra annyi mindent elterveztem: balcsi, parkany, ööö, mas most nem jut eszembe de biztos van :) ja, kertyparty :)
es ha mar anglia, Edes Andream is megy Londonba, na, marmost poenosabb lenne, ha nem augusztusban mennek, hisz akkor meg nem lesz ott, ha meg kesobb mennék, akkor meg milyen poen lenne osszefutni egy tavoli idegen orszagban ugy, hogy nem egyutt mentunk :)

"a NÉV"
van egy név, amit ha hallok nem vagyok tovabb a magam ura. milyen ero rejtezik e nevben? mi az ami megfog benne? vagy milyen magikus ero ovezi, mely ugy hat a viselojere .. hat ugy, ahogy? ez egy orok rejtely marad, de nem is erdekel az, h miert, csak csodalom.

"a dolog"
ja, meseltem mar h megyek dolgozni a nyaron a volt helyemre, Anna kiugrott Svajcba nyari munkara, en meg beugrom helyette. na, holnap kezdek. mehetek be 9re. este 5 kor kiszabadulok. aztan irany haza. nincs penzem, nem t'om mibol fogok ebedelni, vagy ilyesmi. meg benya is fogyoban.

"hp"
hulye potyazo, ez az uj feloldas, na de ez nem er annyit, h kulon fejezetet irjak, ezt a penteki sulyfolosleg miatt irom, utolag belegondolva, maybe, kicsit szemet vagyok (*), he he he, mert ugye 3:30 korul hagytam allomason, elvira szerint 6ig nem megy vonat. mondjuk annyira nem sajnalom, ha nagyon uantkozott biztos felugrott a nojehez... vagy akar le is gyalogolhatta, 8 km, az masfel ora, meg mindig egy oraval elobb van otthon mint "vonyával"
(*): nem, nem vagyok szemet. akkor lettem volna ha elore tudom, es belementem volna, igy csak nem eleg segitokesz, vagy nem eleg gazdag.

"ajánDOK"
igen, ez tenyleg ajandék akart lenni, de most egy gimis poenra jatszottam rá :) (na, elmeselem: szaval a cigit >>dok<<-nak hivtuk. potyazaskor, ezt ugy egyszeruen ajndoknak mondtuk:) na szoval visszaterve a nász. multkor nem meseltem el, hat itt az ideje. szoval edesanyam telefonal, hogy megis mi maradt azon a listan, rovid tanakodas utan damaszt abrosz es gofri sutore esett a valasztas. nosza, irany a kika, ott arulnak abroszt.
kika: parkolo van, tok jo, abrosz az infos szerint nincs. az elado szerint van, nezzuk nezzuk, de csak nem nyitjak fel nekunk az elzart polcrendszert, igy kenyes vevokent inkabb tovabb allunk
domus: ott van ugye szemben, regi anyghiru uzlet, KELL lennie. n apersze, van is csak nem valodi pamutbol, es nem feher... ehh
bétex: van, igen van!!! na ja, csak 140cm a legkisebb.. Jozsieknak meg mintha kisebb lenne az uj konyha. na jo legyen. ha mar ott vagyunk, veszunk egy zold teritot is, h hetkoznapra is legyen. nezzuk, jéé, van szalveta. a zold teritohoz tok jol illo narancs (ne tessek rohongi) damaszt szalvetat vettunk. a feherhez is kene venni, hisz az ugy ILLIK, mert egy keszlet az terito es szalveta. de nincs. ennek ellenre megveszzuk a teritot, mert itt LEGALABB az volt.
ujpesti piac1: semmi
ujpesti piac2: anyagban csak kockas van (nem illik a teritohoz, nem veszunk) kesz, vagy viragos nincs
arpad ut: tiszta feher van, de csak 4 darab, az meg ugye keves.
sajnos igy tortent h naszajandekbe nem tudtam teljes keszletet adni :( talan majd kesobb potolom, hogy ne maradjak szegyenben.
mennyassony tanc: na, ez is jo volt. Mse nem igazan ugy lepegetett, ahogy en elterveztem, de mondjuk ezzel nincs is baj, hisz megicsak az o eskuvoje, ugy lep ahogy akar :) penzt bedobtam, meg az is lehet, h dobogos vagyok az osszeggel.

tegnap pakolasztunk, vagy ezt mar irtam? mind1, pakolasztam, nem aludtam, este majdnem misen aludtam el.
ehh 100 betu meg, es 5000nel tartunk.. leghosszabb naplom.
akkor holnap fogok filizofalni, nem ma, na jo ejt



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat