Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 9. vas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 9. vas

na, ma mar tenyleg vasarnap, remelem, mert a fene tudja. faj a fejem, almos vagyok. tegnap megugy gondoltam h kiseregenyt irok a tegnaprol, de mostanraelment a kedvem tole. aki ott volt tudja mi volt, ak nem az igy jart. osszessegeben jo volt, megert lemenni, vegre ittam ;) de volt nehany esemeny az este, amitol padlot fogtam. legkozelebb kevesebbet kell inni. :)
azert azt leirom, hogy tegnap ugye megmondtam volt, h az ember ket okbol megy ilyenre el, tarsadalmi kotelezettseg, es a haverok. es hogy ugy van! mondjuk most tarsadalmilag nem lehetett villogni, mert nem jottek az "oregek", viszont a tarsasag marha jol osszejott, es azert volt ennyire jo a buli, mert MI tettuk azza!

weeds: szoval ez az uj hulye amcsi sorozatom, mondjuk ez nem tiszta vigjatek, inkabb drama, vagy groteszk vagy mi, szoval nevet rajta az ember, de tudja h igaz az alapja. nekem bejon. na de nem is ezert irok, hanem a weed szo masodik jelenteserol: ugye az elso az a gyom, a masodik a "fu" es itt a a marihuana ertelemben kell gondolni. szoval ezek utan mar ertem h a szerzetesek miert neztek ram furcsan amikor azt mondtam nekik h egesz nap weedingeltem :D imho angol oran kene tanitani az ilyen szavakat is, pl azert h elkeruljem az ilyen eseteket... amugy fejlodik a szokincsem: weed - fu, get high - beszivni. a lenyeget mar tudom ;)

furcsa igy szakall nelkul, fazik a bajszom helye.

arrol is van velemenyem, h miert nem mukodik a kettos allampolgarsag, az egyszerusitett vizum, es miert nem er semmit sem a magyarigazolvany. szoval miert is? mert nemzetisegi (faji) alapon akarunk kulonbseget tenni a hataron tuliakkal, nekem ezzel nem is lenne bajom, a vereimnek igenis rokonsagi alapon legyen tobb joguk, mint egy holmi romannak, viszont a mai vilagban nem m,egengedett nemzetisegi alapon diszkriminalni (elvben) ezert ez egy ilyen fabol vaskarika dolog. nem lehet mgoldani, amig fel nem adjuk a mindenki egyenlo elvet. es ameddig nem adjak fel, addig nem mernek tenyleges konnyitest behozni, mert akkor tenyleg ide johetne 20millio roman.

itt jart az anyam testvere, hogy is hivjak azt? ja igen, nagybacsim, gondoltam meglatogatja az anyjat. nemsoka azert mert kiderult h denes nap van. nagyapamat es ezt a nagybacsit is igy nevezik. egy jo ido utan felhiv a mama, h menjek el sutemenyert, mert denes napon mindig volt suti az asztalon, persze hj masnaposan baromi sok kedvem van elmenni. aztan kiderult h a vendegsegnek mar vege, de azert suti kell. na ennek mi ertelme? mind1, kifaroltam a suzukival es irany el a cukiba. jol gyorsult a kis edes... 2esnel belnyomta a gazba, es ereztem, ahogy belepreselodom az ulesbe, ahhh, cool :) vegul vagy 2eftot otthagytam a cukiban :) nem az en penzem :)

itt jar noverem, hozott a babarol filmet. ultrahangot, szoval megneztem leendo unokaocsemet :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat