Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 27. kedd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 27. kedd

ma van a temetés, de nem nagyon mondtak hánykor, így most csak itt ülök és varom a jószerencsét.

csala okos gyerek. ha földbe dugom a fejem, akkor semmi rossz nem történhet. igaza van, így is fel lehet dolgozni a nehézségeket. (én is szoktam alkalmazni, de én legalább tudom, h csak elkerülöm a kérdést)

amúgy is elég cikis így a helyzet, hisz a politika kerülés az eléggé feminin jelleg, gondoljunk csak az István a királyra... "jaj de unom a unom a unom a politikát" tehát a pasik hagyjak abba a politizálást és menjenek egy jót dugni. a férfi az kiáll az érdekeiért, családja, vére érdekeiért és nem futamodik meg a csatából egy "unom" kijelentéssel.

RE és igen, tényleg egy mocskos játszma, tényleg ... de nem az a megoldás h nem veszek róla tudomást, vagy el sem megyünk szavazni, hanem a Dunába kéne lőni őket. persze ez nehezen megvalósítható, ezert kell valami mást csinálni. hogy mit? mindenki lehetőségéhez és vérmérsékletéhez képest amit tud. okesz, ez túl általános, mondhatnók, szóval azt mindenki meg tudja tenni, így közös alapnak, h elmegy szavazni, bármi is történjék. és legalább az ilyen esetekből levonja a konzekvenciát kire nem szavaz. nem marad sok, de valakire kell. most nem adok célzott tippeket, h a megmaradtak közül ki legyen a nyertes.

nxvarx ina süyr unyywn zrt, n füxrgrxxry arz ghqbx zvg xrmqrav

na, vége a temetésnek. rég jártam már temetőben, sok dolog történt. először volt ott egy sír, számomra túl agresszív volt. szegény gyereket (25 éves) megölték, a sírjára ki volt írva egy csomó minden, pl h romlott világ, meg ilyesmi. nem tudom h tényleg így szeretne valaki békében nyugodni, h vádolja a világot? vagy csak kedves hozzátartozói élték így ki a dühüket. mind1 ebből a szempontból, leszűrtem amit le kellett, magamnak kell megterveztetnem a sírom meg halálom előtt, és akkor olyan is lesz, amiben szívesen nyugszom. a temetési zenét is előre ki kell majd választani, nehogy valami ízlésficamos unoka valami hülyeséget rakasson be (mar ha lesz olyanom). a sírom legyen egyszerű, matt márványlap, fejénél feszület, mögötte tábla, melyen néhány jó idézet, mint "ne féljetek" meg az örök életre utaló egyéb Jézus mondások, mögötte kopjafa, kőből, mert a fa azért tönkremenne, szép díszes, rovásírással. a temetés alatt népzene szóljon, utána a toron meg az én költségemre legyen fincsi borocska. majd írok meg egy szöveget, amit fel lehet majd olvasni. mindenkit szeretettel várok az eljövendő temetésemre, azért még remélhetőleg jó pár évtized mulvára csak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat