Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. november 1. mindenszentek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. november 1. mindenszentek

na, ma ünnep van, ami különösen izgalmas, h sokak szerint ma halottak napja van. nem baj, nem lehet mindenki olyan okos mint én ( ;) )

szóval tegnap megjártam a székely bujdosót, amit tulajdonképp bujdosó székelynek hívnak, legalábbis a nagy tábla az elején azt mondja. igen közel van a metró állomáshoz, úgyhogy csak a metrózást kell túlélni (fél óra), tehát nincs is olyan messze. az éjszakai is közel van, ha az ember fia addig hódol a női hormonoknak, h már metró sem jár. szóval hangulatos hely, kicsit tényleg emlékeztet egy erdélyi kocsmára van benne Nagymagyaro. meg Erdély címer matrica, meg zene. hallottam olyat h itt népzene szol, és lehet táncolni s, no most ez így élőben nem úgy tűnt konkrétan tegnap trance szolt végig egész jó hangerővel, de Zsu szerint általában ilyen más zenek vannak. egy nagy kopasz kigyúrt társaság volt bent, szerintem miattuk volt trance :) mind1, én jól ereztem magam. mondjuk nem fogok lejárni mindennap, de egyszer kétszer lehet. eléggé füstös hely. most is kint szellőzik a nadrágom az udvaron (kiteregettem a szennyest :)

nővéreméknél megint egér van. vittem nekik diót csapda állításhoz, kaptam fincsi madártejet :) jó volt ebben a szép őszi, napsütötte időben végiggurulni a városon. a forgalom nem volt vészes, de a nap sugára, jaj, be szép is volt :)

este mise, 'ztan bili

mai mottonk (szinten beatricetol): "ne szard le a jovot, mert utoler, es az szarik majd rad"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat