Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 14. szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 14. szerda

nos, hat ez is megvolt, info oktatasat kulonosen komalom. a fene essen ebbe az egeszbe. megneztem a rgazda kepzes menetrendjet is, hat lesz egy kis utkozes, es raadasnak pentek zarjak az etrt addig erot kene vennem magamon, h rendesen atnezzem a targyakat, meg felvegyek/leadjak dolgokat. Ancsa beleegyezett, h eljon tanchazba :)

beraktam kagba uj vincsesztert, egy kis ugyeskedes, es lesz ujra hely, igy Karoly is teheti fel majd a cuccait, meg Andi is :) meg persze en is, meg gondolkozom az optimalishoz legkozelebbi megoldason, de azert mar korvonalazodik

beszeltem Andival
lebuktam, egybol eszrevette, a fene tuggya, a noknek van erre erzekuk?
vagy meg fejlesztenem kell kicsit a kepmutato kepessegemen, na majd gyakorlok. plane h meg en sem vagyok biztos a kerdesben, imho csak mulo szeszely. bocsesz kedves olvasoim, de nem fogom reszletetzni ezt a bekezdest.

hehe, masik kislany, tegnap irok neki smst h ugyan tolja mar le a kepet fakutyara, nem kapja meg, mondom jol van, akkor nem jon. most ulok a gep elott es csipog a mobilom "message delivered" mondom pont idoben :) ááá, de ez még semmi, kisvartatva jon a valasz, h "bocsi ma nem, mert tul faradt vagyok" :))) hogy ne legyen lelkiismeretfurdalasa megirtam neki, h ma ne is menjen, mert tegnap volt :D tenyleg faradt :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat