Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 26. hetfo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 26. hetfo

megint lecsusztam a reggeli oramrol. nem tudom ki volt az a hulye aki hetfo reggel 8ra tesz be orat, es ki volt az a hulye, aki bekatintotta, h jarjak erre :( (igen tudom en voltam:)
tegnap ugye leirtam ezt a stirolos dolgot, elotte azt hittem nem fog belferni 2 sorba a magyarazkodas, es igancsak ( :) ) meglepett h ilyen rovid, nem is olyan komplex problema. szoval vhogy ugy latom a kerdeskort, h valakiben ket dolog tetszhet alapvetoen, es ezek nagyabol fuggetlenek, tehat jol is nezhet ki, meg lehet jo fej is, es egyibol nem kovetkezik a masik. igy a konkret peldanal maradva, asszem mar ertheto a dolog :)

asszem ma (teveszulinapon) elbatyogok a saturnba es megnezem azt a hires 100e-s laptopot, meg megyek orara, este meg forumra

tegnap tortent: Pimpaeknal buli volt, es az egesz tarsasagunk szepen "kimaradt", elfelejtodott szolni nekunk. kicsit zavar, mert epp most nyalizok arra fele, es erre meg ez a hala :/ (fogadjunk kovetkezo kerdes: mit is csinalok?)
a mise egesz erdekesen alakult, kellett nekem fekete viperat neznem pont elotte :D az unalmasabb reszek kozben a nemet hadsereg elefantjain rohogtem :D tiszta meglepetes volt h hiba ur ministral, es meg olvasott is, most tenyleg mit keres itt? tenyleg be akar illeszkedni ide? miki gondoskodott h halala utan is legyen egy pot miki (vagy hp).

na, mint megtudtam ma Özséb napja is van, ugyhogy bodog nevnapot kivanok kedves bérma szentemnek :)

12:38
megjartam a saturnt, nincs is 100e ftos gep, a legolcsobb 160e volt, az elso olyan amit meg is vennek 250e, de voltak eleg szep peldanyok is. nem igazan volt kedvem bemenni a deles oramra, ig ymost csak a 13:30asra megyek be. talalkoztam orsival a piros 20on, o meg nagy sms partiban volt, mert david irt neki h latja attilat a metron, erre attila is irt neki h latja davidot a metron, kivancsi vagyok h osszeverekedtek-e :) mindenesetre nem jon este forumra, igy mivel elegge lecsoken ezzel a jo fejek szama lehet h en sem megyek.
mint megtudtam auchnban is nyilt benzinkut, tehat ha megyunk vasarolni akkor mar tankooni is kell.
szombaton maros, este meg videozni kene, orsival a kör2 lenne a cel, de lehet h a szaharat is megkene nezni, ezt majd le kell dumalni.

jaj, kene egy lapitopi :)

penteken meg oszt talalk van, igy nem tom mi lesz zurgoval :/ pedig mindkettore akarok menni, jajajjajj



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat