Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. június 16. csut

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. június 16. csut

na hello.
igen, multkor igazam volt. akkor nagyobb a naplo termes, amikor epp depis az ember, es nem tud mit kezdeni magaval, most, h "viszonylag" jol mennek a dolgaim, mar nem is pofazom annyit itten :)

hat egen, viszonylagos nyugodalmam van. vegre van valami tervem a jovore: elvegzek egy rgazda kepzest, kozben elmegyek dolgozni. ha minden jol megy, akkor meg talan az ibsbe is felvesznek

voltam duna karnevalon, az egy dolog, de utana Pockoltunk, es ott pocakon pockoltunk :D igen kellemes elmeny volt: baromi eros az a leanyka, tiszta kek zold foltos vagyok meg ma is :)
meg voltam MI vizsgan, ott alltam vagy 4 orat, bementem: 13-as, na bazze, kijottem :D
tegnap meg csak lementem Marczira, de most jo donteseket hoztam (kivetelesen, hehe ilyen is van) mert csak fel 1re ertem oda, ingyen mentem be, mar csak moldvai volt, es 3 lannyal is tancoltam. viszont egyre benabb leszek... nem ertem, regen jobban is birtam meg jobban is ment... jo, mondjuk akkor hetente jartam tancolni, most meg nem. na majd edzeni kell egy kicsit. penteken azert zurgo, es ha minden jol megy... :)

nagyon rakattantam rammsteinre az elmult idoben. kene benzin es hallgatnam ejszakakon at, legalabb 2*3* :) aztan le7 h megunam

Szombaton eskuszik kedves baratom.

ja igen, es ez a szemet ttc nem engedte multkor h kijavitsam a hibaimat, igy eleg egy gany a multkori. na mind1, most mar meg sem probalom majd kijavitani (csak belenyultam kesobb :)

a jo hazassag, na ezt inkabb holnap, csak h legyen mit irnom

holnap megyek be az olcso dvdkert, meg megnezem az opszolgot, ahol jovo hettol megint dolgozom :) :( aztan meglatogatjuk Ivant, valami nyomit csinalunk, vagy hogy.
este meg kinyalom magam es Zurgoooo, aztan at irany Csoori, de szerintem csak benezek es huzok, mert semmi kedvem vegignezni ahogy a tobbiek lereszegednek, en meg nem iszom. hat igen, a lo elonyei es hatranyai. (elony: tegnap kevesebb (!) mint 20 perec alatt Zsofit hazavittem, es csak kicsit voltam csak szabalytalan. hehe mennyit beszel az a lany)

upda:
höhö, majdem elfelejtettem, tegnap beszereztuk Anyammal a naszajandekokat, hat az se volt rossz. voltunk vagy 5 boltban, es meg igy sem sikerult megszerezni teljes keszeletet. mibol? azt most nem irom ide :) na szal ha majd unatkozom akkor majd meselek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat