Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 25. vasarnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 25. vasarnap

eltelt hat a szombat is. az elso gyakorlati nap, hat megint nem tudtak ujat mondani, de remelehetoeg ez meg megvaltozik :) mondjuk ne tulsagosasan, mert azert nem akarok majd vizsgara sokat keszulni :) programozasrol kestem egy jot, es ezert megkaptam Illes gepet, ami tortenetesen ki volt vetitve, igy az en stilusom lett most az etalon :) azert rohogtem egy jot, tehat azert en mar szigorlatoztam programozasbol, itt meg volt olyan szerencsetlen, akinek nehezen ment, pl ki kellett valasztani egy sorozatbol a legnagyobb elemet ("mindennap merjuk hany mm eso esett, valasszuk ki a legesosebb napot") ugye ez egy egyszeru pelda, legalabbis annak aki vegigjart 2 ev progmodszertant, mert raeresztek egy maxkivaalsztas tetelet, ami kb 5 sor, 10 perc, azok a szerencsetlenek, akiknek nincs ekkora elokepzettseguk meg ott szenvedtek h felfogjak az algoritmust. nem irigylem oket. uj gepek kerultek megint az infokarra, 3 gh, ht, 2g ram...
megneztem az uj stargatet, mondjuk ez rajtam kivul senkit sem erdekel, de ez az en naplom :D (mondjuk jo lenne valaki meg rajtam kivul, aki fan, mert akkor neha beszelgethetnenk rola, de hat ez van)
megint telik a vincsim, ujra alig van helyem :(
Jozsi asszondta h ilyen saturn izeben olcson lehet venni latpopot, meg kene neznem, plane most h Anna megveszi a felmillios kutyujet, hat mondjuk nem irigykedem, mert megdolgozott erte, de azert fel-feltamad a vágy h nekem is kell egy.

tegnap volt Zsu buli, fel egykor el is jottem, igen igen, en voltam az utolso, egesz jol eldumaltunk Zsuzsikaval, erre az apja dobott ki :) de azert ehhez is pofa kell, h vendeg jeleleteben (én) lecseszi a lanyat, h ideje lenne abbahagyni a beszelgetest, na mind1 nem mindenki van egy kulturalis szinten (igen en most a magassagokbol beszelek:D ) Viki is egy erdekeset szolt be nekem: "te nem is vagy olyan hulye, mint ahogy gondoltam" na :))) szoval azert ez egy jo dolog :) kolcsonkertem egy cdt, es mar gyorsan le is masoltam, egesz jo ez a méta, mondjuk tanchazukba nem tudom, h elmegyek e de igy cdn jo. ha mar tanchaz, 30.an zurho a marcin. megyek, mar csak az a kerdes hany embert csoditek meg ossze :)

a sok elmaradt teendo a fejemre nott, mindjart belekezdek, amint lesz egy kis energiam :( letre kell hoznom vagy 4 emailcimet, meg atteni lacley kezelesebe a "plebania" weblapjat.
upda: na a levelezeseket megcsinaltam :) most lacleyt kene meg elintezni

RE. hat most sincs ilyen.

folytatasos regeny: hu de reg irtam mar, pedig annak idejen megigertem, na sebay, az a baj, h amint akkro kidolgoztam storyt az mar aktualitasat vesztette...
szoval, ott tartottunk sotet ej honol, a kikotoben fuj a szep, esik az eso, nem nagyon, de a halovany lampa fenyeben latszanak az el-el suhano cseppek. a sivito szelben a kikotoi kocsma femes cegere leng, es nyikorog az elhagyott kikotoben, ilyen idoben senki sem jar onszantabol kint a szabadban. az ablakbol feny, es kocsma zaj hallatszik ki, egy fekete limuzin all meg az ajto elott es egy feher ruhaba oltozott dáma szall ki belole, a soforje, ahogy tudja, esoernyovel vedi, mig az a lepukkant kocsmaba benyit, kezeben hosszu szalu cigarette, fejen feher tollas kalap. nem illik ebbe a kornyezetbe, ugy nez ki keres valakit, szeles mosollyal vegig setal a barpulthoz (ejnye, most jut eszembe h elfelejtettem a sajat szereploim neveit, most lapozhatok vissza a regi naplokba a nevekert... kis turelmet es folytatjuk)

sorminta:
VGVnbmFwIFpzdXpzaSBidWxpIHZvbHQsIG90dCB2b3RsIGhwIGlzLCBpZ2VuLCBtZWdpbnQgcm9h
IHBvZmF6b2sgaXR0IDooIHN6b3ZhbCBraW9sdG96b3R0LCBwZWRpZyBtZW5ueWl0IGtvbnlvcm9n
dGVtIGVuIG5la2ksIGggbGVneWVuIGNzaW5vc2FiYi4uLiBtb25kanVrIGVneSBraWNzaXQgam9s
IGlzIGVzaWsgaCB2ZWd1bCBjc2FrIHVneSBjc2luYWxqYSwgYWhvZ3kga2VydGVtLiBtaW5kZW5l
c2V0cmUgbWVnIGVneSB0YXZvbGkgInN6aWF0IiBzZW0gc3pvbHQgbmVrZW0sIGVuIGxlZ2FsYWJi
IGF6dCBlbCBzem9rdGFtIGVuZ2VkbmkgZmVs6WplIDpE

hehe, annyira szellemes, okos és szep vagyok, h ezt ide is be kell, h másoljam

2
U kat(i) \ csfk
i=0

:)

kaptam Zsofftol egy 100 szazalekot :) koszi :)
na szal, Zsofi furcsan nezett ram, mikor megerositettem, h a felso keplet ket lanyt takar, az egyik mint tudjuk... khmmm, szal furcsan jott ki, a magyarazat: szoval egy no ugy is tud tetszeni, h nem akarom veletlenul se felesegul venni, ilyen az egyik. regen tetszett, csak kiderult hogy hulye, ettol meg nem csunyult meg, tehat nyalcsorgatasra igencsak alkalmas :) igencsak, ez egy jo szo :) arrol nem is beszelve, h mennyit konyorogtem en annak idejen, h oltozkodjon, most mg vegre csini volt,. szal azert jol esik h volt vmi hatásom :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat