Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 23. vasarnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 23. vasarnap

okt23, vasarnap, menni kene valami megemlekezesre de lusta vagyok ra. jelentem vegul csak elindulok. kb most, 5kor :)
es meg is jartam a VBKE altal szervezett es mnf, hvim altal tamogatott esemenyt. jo volt szep volt. a domokos endre jol beszel, bar kicsit lassan es halkan, de ertelmes dolgokat mond, nagyon szurkolok nekik h nehogy betiltsak oket! amugy a weblapjukon nyomon lehet kovetni a per anyagot. es nagyon realisan is latja a vilagot, jo szervezet ez. a masik 3 felszolalo az lelkesitett, meg mi vagyunk a szikra, meg iylesmi, ezzel szemben o kerek perec megmondta, h kevesen vagyunk, tul kevesen, de legalabb vagyunk. magyarul a tobbiek a remennyle kecsegtettek, o maradt a realitas talajan. tudjatok mi a velemenyem a remenyrol, szal +1 pont neki.ja nem voltunk sokan, par ezren.

vegre sikerult aludnom, 3 nap nem alvas utan, ma vegre :) annyira belejottem h mar nem is volt kedvem felkelni, de mivel delre igerkezett O ezert csak felkeltem, de meg nincs itt. mind1, majd megjon. megjott, megirtuk a cdt, enekeltunk, elment.

tok jo volt tegnap, Istvan is lejott, jo volt latni a kopasz fejet, Jozsi is beesett, szal über allesz. szegeny Detti hulyet csinalt magabol, egy kicsit ugy ereztem mar, h ciki meg mindig rajta rohogni, es mar biztos nem esik neki jol, de birta, legalabbis latszolag. amug Dettit nem tudom besaktulyazni, vagyis nem ismerem, de olyan furcsa, ambivalnes. egyik percben eroszakos, nem hagyja magat, masik percben hulye szoke, harmadikban meg kis haziasszonyka (pozitiv ertelemben)

Csala irt egy erdekeset: "Többek között azért is, mert ugyan halálhírét keltették, mégsem halt meg a közösség..." ez eddig szep es jo, de ki/mi volt a kozosseg? erdekes, pont az orrfenthordos kicsiket nem lattam, illetve azert is johetett ossze, mert a ket fel egyesult Csala miatt. tehat mi a megoldas? most az volt, h Hajni nyitott felénk, és Csala jo fej, megerdemelte h elmenjunk. ennyi. ettol fugg egy kozosseg lete, hajlando e valaki nyitni a masik irant.

áááh, hülye vagyok, mint az kozismert.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat