Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 28. szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 28. szerda

reggeli ebreszto gyanant peter keltett, nem vettem fel, azonnal csorgott a vezetekes is, letagadtattam magam. ilyen sincs tul gyakran. na, szal ma meglatogatom... eh nincs hozza kedvem, egyszeruen nem eri meg odamennem, nem keresek vele annyit, amennyi idom elmegy ra. most vehetek egy floppyt es vihetem ki... utana meg ora is van, en meg itthon csucsulok

azert faj egy kicsit, h ennyire szuklatokoruek az emberek, nem kepesek tavlatokba gondolkozni, nem latjak at az egesz egyseget, mindig csak reszeket. igen, megvert engem az Isten, sok dologgal, de ezzel is, szelmalom harcot vivok a vilaggal. Tomi egesz jol szolt hozza, de Detti mar a szokasos fideszes frocsogos dumat hozta elo, amit beidomitott a mediumok altal a fidesz. megyek struccnak. asszem feladom, megyek berugok, pusztuljon a magyar, imadjak viktorukat, en meg szerzek egy MCSAt es huzok ki kulfoldre. meg a hitgyulibe, of koz (igen, igen, vasarnap megyek oda:)

összefogaás, igen, ez egy marha jo retorikai fogas, hisz magabvan egy pozitiv jelentessel bir, ha valaki negligalja, akkro az mar eleve rossz, es onnantol el van asva. osszefogas akomcsik ellen. milyen szep mondat. de nezzunk mogebe, ha a fidesz melle kll allni, akkor osszefogas kell, ha valaki mas melle, mint pl most az erdelyi magyarsag melle, akkor meg tok kus van, sot meg meg is kapja az ember a fejere h nem fogott ossze, amikor csak megkerdezi h a fidesz miertis nem tamogatta az erdelyi magyarokat. szerintem az osszefogas nem ott kezdodik h feladom a szimpi partot h letasztitsuk a tronrol az mszpt, hanem ott, h _tobb_ part jut be a aparlamentbe es azok osszefognak. milyen jogon varjak el kedves embertarsaim tolem h felejtsek el mindnet bocsassak meg az _ő_ partjuknak es szavazzak rajuk. NEM! en egy kulonbozo ero hiva vagyok, es ha a szukseg ugy hozza, akkro majd szovetseget kotunk a kozos jo, erdek celjabol. ez lenne a lenyeg. egyszeruen a multkori valasztasra gondolva, h bejut 5%kal a miep, akkor meg lett volna a kormany tobbseg? ja, h nem afidesz lene az egyeduli "jobb oldali part". kicsit neha ugy erzem magamank hogyha elfogytak az esz ervek onnantol szerelembol kotik az ebet a karohoz, es azokt lehetetlen meggyozni, mint pl most csala, ninc esz erve, nem is foglalkozik vele, mert mar unja, de majd oda szavaz, kerdem en mi jogon szavaz, dont az en es a tobbi magyar jovojerol, ha az se tudja mit csinaltak, hol hazudtak es mit tettek?

uff

es itt van egy cikkben osszefoglalva az egesz, akienk nincs ideje az elozmenyekre, amiben az is le vagyon irva, h joggal kerjuk szamon a fideszen a szavazatat, mert _megigerte_ h nem szavazza meg addig ameddig:
http://www.kuruc.hu/?q=node/1616
es ez egy jo cikk: http://erdely.ma/autonomia.php?id=12963
az erdely.ma-nak mindig is szeretrem a stilusat, a kuruc.hu veresszajubb, ezert jobban fekszik nekem, de az erdely az finomabb :) neha az is kell

na, hogy tovabb mergelodtem az eseten (arra is rajottem h miert bant ez engem annyira) tovabbi kerdesem lenne, miert bizzak meg a fideszben? 4 evig kormanyon voltak e snem fustoltek ki a komcsikat, ezek utan az osszefogas jegyeben, h takaritsuk ki az mszpt miert kene azt hinnem h most megteszik, nem ugy mint multkor?
es azert bant ez engemet, mert regebben meg voltak akik ugy gondolkoztzak mint en, mostmar egyre kevesebb, megint egyedul maradtam es ezt utalom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat