Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. május 15. enlightenment

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. május 15. enlightenment

szar a vilag. de nagyon. mindnenki fur, pletykazik, iranyit, megvezet. nincs becsulet, buszkeseg, josag. persze, h ma jottem ra erre. jo azt tudtam h a vilagban van, de azt nem sejtettem h a sajat kornyezetemben, egy katolikus tarsasagban is. es ez most nagyon kihuzta a labam alol a talajt. kiben bizhatok innentol? hat senkiben. ezentul en is vigyorgok mindenkire es majd hatulrol dofom le. nincs ehhez nekem gyomrom, de kenytelen leszek megszokni ha eletben akarok maradni.
ja, es emlekeztetoul, ha egy ev mulva olvasom ezt, mibol is esett le? volt egy valami, ahova senki se ment volna, de mint kiderult csak azert lett ugy intezve, h en ugy tudjam, h senki, h ne legyek ott. es persze olyan szervezte meg ezt az egeszet, akibol ki nem neztem volna, olyat felhasznalva hozza, aki tudom hulye, h ekkora szemetsegben benne van, azt nem neztem volna ki belole. es ehhez meg hozzaveszuk a szerdat. nos az meg eleg kezdo cucc volt ehhez a masikhoz kepest,de igy egyszerre tul sok volt nekem most. es mennyi ido alatt esett le ez nekem? na mind1.
vegul is lehet, h jobb most megtanulnom, h az eletben csak a csaladra szamithatok. mas nincs.

update: kicsit mar lenyugodtam. de ez inkabb olyan keseruseg, kove valas.
ez kell.
nezem a hulye star warst. hat faszé kell ennyi reklámot beletenni.
ja. mukodik a lemezjatszo -> wav dolog. kicsit halk, neha kattog, de elvezheto. olyan klasszikusok kerulnek a gepre, mint regi pokolép, pandora's box, exotic, kft. szal azert ez nem lesz semmi, de ha befelyezem :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat