Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 26. szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 26. szerda

tegnapi tanchaz marha jol sikerult, regen ereztem mar ilyen jol magam, es tok kozel kaptunk parkolohelyet is. megismertem Tundet, aranyos lany. nehany tanc alatt lehuztak a villanyt, Marci kinjaban felhuzta a fenyorgonat, szerintem tok jo volt. hazafele meg kivel talalkoztam? Kristoffal, ott dekkolt a buszmegalloban, hat felvettem :) kicsi a vilag :)

rammstein megint sikeresen nagyot alkotott Benzin cimu klippjeben. tovabbra is azt mondom ezek hulyek :D de azert a ket nap mulva megjeleno albumuk itt csucsul a gepemen :)

ma este imaora, meg marczi az esti program

Free munkat keres, mert az elozo nem jott be (nem tolem tudjatok)

na, ennyit az imaorarol. elment a kedvem tole. de most komolyan nem ertem magam, 2-3 napig tok jol voltam, repultem, most meg olyan paff vagyok (igen, ez valami kabszer hatasa is, viszont en nem szedtem semmit sem!), mar miota terveztem h ma atmegyek templomba, aztan itt a lehetoseg es inkabb itthon maradok. na mind1, majd kovetkezore elmegyek. remelem tanchaz megint jo lesz :)
holna jonnek upcsek, apam megrendelte a telfont, ez reszemrol annyit jelent, h delelott szet kell kapnom az egesz rendszert, h az upcsek nehogy meglassanak valamit az informatikai hatterembol :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat