Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. július 1. virrasztas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. július 1. virrasztas

ma virrasztas. kicsit nyomaszt, de majd elmulik. megyek 22re keresztutra, aztan hazajovok. es ha felkelek akkor 4:30 kor holnap ujra megyek. kerdes, h felkelek-e majd, vagy fel akarok-e kelni, mert szombat este kimenesem van, fellepnek Kristofek, en meg -ertheto okokbol- megyek, de nagyon :) azt meg nem tudom, h beugorjam-e dallaszba elotte. utana mar nem lehet, elotte meg furi lenne, de lehet, h megis csak megengedem magamnak. meg a vegen tenlyeg alkesz leszek ;)

ki kene ugrani Parkanyba, jovo het szombat jo lenne, es akkor meg talan Erikat is viszem majd. ja, megvedte a dolgozatat... :)))

haladok a kottaszerkeszto megismeresevel. mar csak egy ertelmes feladat kene: azaz egy olyan kotta, ami megerdemli, h begepelodjon. ha sikerul, akkor ezt is kipipalom :) erdekes, hogy nagyon sokan kerestek rajtam kottazo prgt, es eddig egyet sem tudtam, most meg, h van, mar a kutyanak sem kell :) nembaj, en elvezem, de nem azert mintha ertenek belole valamit, neeem, hanem mert olyan szepek a kepecskek, meg a vonalacskak az izek kozott, sot a poen az az, h a progi miatt angolul elobb fogom ismerni a szakkifejezeseket mint magyarul :))

"mindig is hulye voltal aranyom, de legalabb mar nem kell elmagyaraznom" :)

Alejandro talalkozik Catherine-nel. Cat kozli, hogy mig tavol volt a farmon megismerkedett az intezovel (pítőr), s fulig beleesett. ketszer is. harmadjara azert mar nem ment, pitor nem mai srac. Erre Alejandro duhosen beugrik porschejebe, es szulofalujaba hajt az apja utolso elo baratjahoz. Alejandro:
- az oroksegemert jottem
- ej fiam, sose gondoltam, hogy egyszer elkered - mondta az oreg, es elokeresett egy ladat, s atadta.
Alejandro ul a parton, kezeben atyai ladaja, es felnyitja. igen az orokseg, egy sniper...
Attost legkozelebb egy helyi discoban lathatjuk, amikor a las ketchup szama alatt issza uditojet (egy pohar vizet) a pultnal. a hosszu szoke haju Csilindra perdul melleje, es elrangatja tancolni. Carranza el van foglalva szokas szerint, es tok massal foglalkozik. Andreina azon gondolkodik kivel es hogyan toltse el temerdek szabadidejet, o az igazi tervezo.
kovetkezo reszbol megtudhatjuk, minek kellett a sniper :)
(szomagyarazat: sniper: tavcsoves bergyilkos puska, akarom mondani orvlovesz :)

ja, es egy kis nepi muveltseg se maradjon ki:
nem csak egyszer tettem a
kezem a csocsodre
dirmeg dormog a banya egesz eleteben



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat