Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 8. vasarnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 8. vasarnap

megint zöld vasarnap :)
es mint Zdrabi megjegyezte meg nincs is vasarnap :) hat egen, nekem olyan vasarnapi hangulatom volt "hajnalban" :) szoval szombat van

na, ugy nez ki a fejemnek nem tett jot a tanchaz, kicsit huvos volt, sebay most ket hetig nincs zurgo a szerdait meg majd meglatjuk, h megyek-e, most szerdan tuti nem, hacsak, de nem, mert mas progim lesz, ha lesz, meg messze van.
tegnap tenyleg csak annyi volt, amennyit elore terveztem, egy kis ejszakai kocsikazas, es leganagyobb meglepetesunkre ejjel 1kor belepot szedtek a csooriban, azert ez mar tulzas. Lacinak volt eleg bor a kepen odamenni alkudozni. bejott neki.
ma lesz bal, nem megyek, vagy igen. bizonytalan vagyok?
nehez kerdes ez a menes vagy nem menes, hisz jo ha az ember ilyesmire is elmegy. mertmirol szol? az emberek talalkoznak, kinyaljak magukat, meg mutatjak magukat, h igen mi is a polgari legkorhoz tartozunk, en is vagok valaki. tehat mi a celja? kepmutatas, mert azert a tobbseg az a mindennapokban nem az akinek latszik egy ilyen alkalomkor, avgy akinek akar latszani. s megis, ez egy ilyen tarsadalmi kotelezettseg szeru dolog, es ami rosszabb h nekem is igenyem van ilyenre is. de most valahogy nincs kedvem menni, es az igeny meg a nincs kedv most öli egymast, megnezzuk estere ki gyoz.

valamelyik kocsog megint eget. nem ertem ezt, amikor kicsi voltam telen mindenki egette a leveleket, de mostanaban mar tavasszal, nyaron es osszel is egetnek az emberek. en meg tiszta ideg vagyok, mert nem lehet szelloztetni. illetve amikor megerzem, akkor mar begyutt a nyitott ablakon.

pszi-trance (goa trance): sokan mondjak h mindne gepi zene ugyanolyan, es nem jo, es blabla. nem tudnak semmit. teljesen jol elkulonitheto a sok sok stilus a gepzeneben, es raadasnak van ami tetszik van ami nem. pl scooter, rave, hardcore a kedvenceim (utana dance, trance) es vannak az olyanok amiket nem szeretek, ilyen a goa trance, pedig tok ugyanazokbol az elemekbol epitkezik. most leszedtem egy albumot, h "jo jo, nem szeretem, de hallgatni a hatterben jo lesz", es azon kapom magam mostanaban, hogy vaalmi szol a hatterben es nyulok a winampba eltekerni a szamot... szoval igenis vannak kulonbsegek.

ebed utan lattam, h anyam vadashoz repat reszel, na egyet gondoltam es segitek neki onkent es dalolva. gyorsan meg is csinaltam (sose gondoltam volna, h ez ilyen nehez munka :) eddig semmi problema, dee meg most is _tiszta repaszagu a kezem_. broaf :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat