Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 2. vasanap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 2. vasanap

lemaradtam hitgyulirol mondjuk legalabb annyi tisztesseg volt bennem, h koran reggel kuldtem smst h ne varjon ram. erre milyen valaszt kaptam? "minden jot" most jo megsertodott? pláne h csak most volt szuksegem egy kis alvasra :)
faj a torkom. szerintem a tanchazakban fazom meg levegozes kozben. jovo heten ugyse megyek annyit tanchazba, majd meglatjuk h kilabalok e.

szahara jo volt jo volt, limonadeval ( :D ) elmegy, 12 dübörgő embert meg meg kene nezni plébanian, mondta Zsoff, es egyet ertek, de lehet h azt mar egyszer lattuk ottan, vagy nem

ezt most olvastam, miert is vagyok en komcsi, ha nem szeretem a fideszt c allando vitaforrasra :) termeszetesen kuruc.hu:
Lengyelországban négy jobbos párt jutott be, meg is lett a 72 százalékuk, és egynek se jutott eszébe, hogy az Egyedülire kell mindenkinek voksolnia, különben a komcsik szekerét tolja. De a polyákok ostobák és moszad-ügynökök, elég arra utalni, hogy a szélsőjobb nyert a helyi Fidesz helyett. Gondoljunk csak vissza rá, mennyire utálnak a lengyelek dolgozni, alkoholisták és piacuk is volt a 80-as években mindenütt.
teljes cikk http://www.kuruc.hu/?q=node/1733
:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat