Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 30. vasarnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 30. vasarnap

ehh, narancs, ezt a szint kedvelem legkevesbe itt (eloben szeretem).
szoval ma "reggel" raalltam a merlegre. a merlegunk mindig is csalt, de most ugyis a viszonyitas a lenyeg, szal eddig 90et mutatott, mar reggel meg valahol 88 korul volt. ennek orulok, reg nem voltam ilyen konnyed :D mondjuk a tegnap este/ma reggel utan nem is csodalom. szoval csak osszejott a miki buli, es elegge megunknak csinaltuk a partyt Szilvivel. tehat jokat tencolgattunk, aztan atmentunk almassy térre, ahol persze meg sehol semmi, de reggel fel 1 fele csak elkezdtek, rezesek voltak meg ilyesmi, meg lehel furulyazott, szoval modjaval (szódával) elment. ami miatt megis csak kiemelkedo ez a tancika, az az volt, h eletemben eloszor szerbaztam. sose neztem volna ki magambol, h egyszer erre vetemedem. jo, persze, lehet vitatkozni azon, h mi az, h eloszor, mert mar probalkoztam vele korabban is, fogalmazzunk ugy, h az elso, aminek az elejen bealltam, es vegig tancoltuk. mondjuk ehhez a bravurhoz kellett egy Moni is, mert nelkule be sem alltam volna ;) aztan az est masodik fenypontja a klapoceleanka volt, leanykaval repultunk a levegoben, nem ugy mint egyszer marczin, mert ott bizony szo szerint felkaptam, nem.., itt rendesen tancoltunk :) elmlekezetes maradt. egyszer sok idom lesz, lemegyek szfvarra discoba :D Moni meg a szerba elott elmeselte, h megivott 3,5 pohar bort (tenyleg szepen csillogott a szeme:) es megkerdezte, h sok-e? na, gyors fejszamolas, az bizony 3 uveg sor, hat az en mercem szerint az mar sok :) lehet h ezert ment olyan jol a tanc ;) amugy a mozgas mertekerol annyit jegyeznek meg, h ma, miutan felkeltem, és lepcsoznom kellett, szoval ereztem a labamat

gyakorlatilag leszoktam az alkoholrol. ez azert erdekes, mert vegyuk a ket bunos szenvedelyemet: pia, cigi. cigirol felig le akarok szokni, es nem megy, alkoholrol meg egyaltalan nem akartam leszokni, megis csak megtortent. lehet h a cigit sem kene akarni, es akkor megtortenik? na, nehogy antialkesz legyek, most gyorsan kibontok egy szamorodnit, es szlopalok :P igy mise elott 3 oraval kulonosen jo :)

megvan a sincity. mar kaptam is ra, vagy 3 rendelest :)

na szoval, vegre videoztunk egyet plébanián a 12 angry man-t (12 dühös ember) neztuk, most lattam 3jara, es meg mindig jo volt, aszem a masodik megnézes alatt untam halalra magam, most valahogy nem. és nem is volt 2 óra, ahogy emlékeztem. na szóval, élesebb szemű kollegák bizony bizony kiszurták h a főhős fiu egyik közkedvelt kisebbségünkhöz tartozik. hamar párhuzamot is lehetett vonni hp volt pasija es a fohos kozott, mégsem vagyok teljesen hülye, a régi tippem beigazolodni latszik. szegyen, h megalaztattam :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat