Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. szeptember 19. hetfo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. szeptember 19. hetfo

na, a tegnap esti eszmefuttatasomat kiegeszitendo, szoval mar Jezus is megmondta, h aki ragaszkodik az elethez az elveszti azt, aki meg felaldozza (o erte) ez megnyeri azt. szoval nem uj keletu ez a bolcsesseg

erdekes, hogy Szilvivel mar masodjara probalnak osszeboronalni, bar mondjuk az is igaz, h volt kozte vagy 10 honap. eloszor hp feltekenykedett, most meg Zsu kerdezte meg, h van-e koztunk valami. nem ertem.

csutortokon lesz ez a biciklis ize, hat, mi legyen ezzel? egyreszt pingpong van, masreszt meg ha mar ma ilyen hideg van mi lesz csutortokon?

nah, voltam forumon: 9 ember. de igy miki nelkul egesz jo, Orsi vett hegedut, persze ott majmoltak hpvel, de egesz jol eltoltottem az idot ott, nem tudom hogyan miert. amit terveztem az nem sikerult, jobb is igy :D
(el fogom felejteni mit akartam, nos "jelszo" errol majd eszembe jut, meg eso, meg busz, meg kocsi)

tanchaz nyiton meg beultunk egy ilyen eloadasra, az jo volt, azert irom ezt most, mert telejsen elfelejtettem, szal kecskesre forogtak, es tok jo volt, szal ezt ki kell majd probalni eloben is ;)

ja, forum, szal itt volt az az "anti". most annyira unszijpi mint regen, es azt sem tudom mit keres itt. biztos miki potlekot jatszik, de mindenesetre halkabb es csefyvel ment el. meg mindig meggyozodesem h a valasztott nephez tartoik, vagy csak siman hulye feje van?

nezegetem a manchesteri kepeket, ez az egyeduli nap ami meg van orokitve angliabol

szerdan imaora, mai azert is mokas, mert orsival akkorra beszeltunk eg egy kajalast, de most jott az ertesites h hosszabb lesz, az meg nem jo mert ize, szoval tul keson sem jo kajalni. lehet h inkabb csak orsi es imara nem megyek, majd jovo honapban, vagy ugyis lesz imperfectum, majd arra (gyertek ti is:)

igy visszaolvasva jo osszeszedett voltam ma :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat