Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sandor naplója


floppy [801 AL], gazdája Sandor
2005. október 18. kedd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/801
2005. október 18. kedd

hogy is veszik el az egyszeru ember naplovazlata? hat hogy feledekeny mitn en. szoval ugy tortent,. h mentem reggel zuhanykázni, és persze mikor máskor, ilyenkor is azon gondolkodám mit irok majd kedves naplómba, amikor felmerült az a kérdés, h vajon bejegyeztem e a mar elkeszult vazlatot, vagy sem. gondoltam kit érdekel, majd ha kimegyek megnézem, na ja, de ha fél óránál tovább vagyok bent, akkor magától ki fog dobni. hüm hüm, hat magamra csavartam egy türülközöt és kirobogtam a géphez megnézni annak státuszát. sehol semmi. ??? azt meg hogy? ja persze, elfelejtettem bejegyezni és ujra is inditottam a bongeszot kozben, na szep. szoval ez most a masodik nekifutásom :)

kedd azaz szabadnap. most kéne kitalálni mit kezdjek magammal. lehet h elugrom a

switchemért. ugyanis megrendeltem egy ilyen internet megosztó kütyüt. olcsóbb mint egy külön számítógép (igaz, sokkal kevesebbet is tud) de elégséges lesz idehaza. és wireless, azaz drótnélküli. majd lehet jönni megnézni, mert úgy hallottam néhányan laptopot akarnak használni a szomszédban levő adslre ;)

tegnap lecsekkoltam az Orsi féle táncházat. persze O&A sem jött, mert O megbetegedett vagy mi. de ha már benne votam, akkro elmentem. nem bantam meg. úgy összeségében tetszik a hely. a gondok: 500ft 3 óra, úgy h óránként szünet van. mondjuk ha majd tényleg ingyé bemehetünk, akkor ez nem lesz probléma. másik: ez nem moldvai táncház :D hanem ír, de ha ugy megyek oda, akkro nincs gond, mer aranyos a tanarlany, es nem tunik bonyolultnak. mondjuk ezek foleg paros tancok, tehat ide tarsasaggal kell majd menni. a moldvairol meg annyit, h a vegen fel ora, es letancoltam a tanctanarlanyt :) hehe, de ettol meg jo volt.

okt21 azaz péntek egy nehéz nap lesz. mert megint nem tudom h a sok progibol mit valsszak! kezdjuk ott h a tanfolyam miatt 8kor vegzek es hulla leszek, ezek utan: csala, roamntikus eroszak koncert, máté budakalászon (es tenyleg szentendre felé van) szoval ost aztan dontsek...

csutortok 9kor tessenek nekem szurkolni, megyek allasinterjura. eloszor azert, h jel emlekszem-e az idopontra ;)

továbbá meguntam ezt a tevelogot még a multkor, és elhataroztam h sajat blogot csinalo, nos ugy nez ki az eszkoz mar megvan hozza, lassan majd lesz idom megnezni jobban a kerdest.

hehe, talaltam kagon ket ures 20G-s particiot, fene tuggya hogy nem vettem eddig eszre oket :) most tesztelem, ha jok, akkor lesz uj home
hat, az egyik kiba* lassu... most tegyem at es van hely, vagy maradjon igy, de akkor legalabb a szoott sebesseget hozza?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat