Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
!!!Tortenet1!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
!!!Tortenet1!!!

!!!Tortenet1!!!

Szóval.. hol volt, persze csak egy helyen volt.. élt éldegéltek emberkék. Nahjó.. szomszédok voltak Klau és Vivi. Még csak szomszédok se voltak!! XD Inkább jelen időben írom XD szal. igen igen. nem is ez a lényeg.. Á Á hanem az, hogy egyszer egy csütörtöki napon a király, vagyis a sátán, Maga a Sátán csütörtököt akar mondani, méghozzá egy Mary Juana nevű hölgyre a királyi udvarban. És akkor jön az udvari bolond hogy Sátánt próbálja lefékezni. DJ Murdocnak hívják..XD hát persze nyilván udvaribolon kinézete van, piros-rózsaszín ruha, sárga sapka és pirospöttyös cipő.. na de nem ez a lényeg. Ott tartottam, hogy jön. Elkezd ordibálni össze vissza Sátánnak.
-Ereesszék el!!! Eresszékel Maryt!!!
Persze erre nemhogy eleresztenék Maryt hanem Murdocot le is fogják. És akkor jön a királyi udvar karate mestere, méghozzá ÉN!!! XD vagyis Vivi. És egy nagyot ugrik, Maryt kiszabadítotja és - mivel hogy Mary ninja - együtt ugranak ki. A tömegben elvésznek, Maga a Sátán elveszíti őket a szeme elől. Közben Murdoc mint egy dilis szerencsétlen elkezd összevissza kapálózni. Ezt meglátja a sarokból egy merész leány és hogy egyszer végre sikerüljön megmentenie egy ártatlant, ráugrik Sátán fejére mint egy kis maki XD. Onnan felkapja Murdoct és elmenekülnek. És ki ez a szerencsés leány? Kát Klau.. végül még Yuki a kis varázslólány is csatlakozik a nagy müvelethez, a varázspálcájával egyet csettint, és az ellenséges népet visszalöki a varázslatával, majd gyorsan az üres úton villámgyorsan elszalad.. Sátán dühében leesik a trónról, és elkezd erőszaosan a sátáni botjával hadonászni.
- Kapjátok el őket és hozzátok ide az akasztófához!!
Az ügyefogyott szolgálók el is indulnak keresgélni. Közben Vivi és Mary a sötét erdőben bolyonganak. Hogy mit keresnek, maguk sem tudják, de Vivinek van egy erődje a bózótosban, ígyhát arrafelé veszik az irányt.
- Te, nem gondolod hogy keresni fognak minket? - kérdezi Mary - és amúgy ki vagy?
- Hát tuti, hogy majd nyomozni fognak utánunk.. és am Vivi vagyok. Te?
- Én Mary Juana, de neked csak Mary.
Tovább folytatják útjukat, és egyszer csak az egyik bokor mögül zajokat hallanak.
- Mi volt ez? - Riad fel Mary.
A lányok szemükkel kutatják a sötétben, hogy honnan jöhet a hang. Mintha valaki lenne amögött a bokor mögött.. de vajon ki?.. És nicsak! Előugrik egy láthatatlan arcú kisgyermek, aki ijedtében máris elkezd iszkolni, de Mary beveti a titkos gáncsolását, és a kislányt a földre teríti. A szerencsétlen megalázva nézi Maryt, aki elkezd kivörösödni.
- Óh. Ne haragudj.. én azthittem nem egy kislány vagy.. - szólal meg Mary.
- N-n-e b-b-ánts k-k-érl-lek.. - kérleli a leány remegő hangon.
Vivi megfogja a kezét, és letérdel a kislány elé, hogy jobban láthassa az arcát. Szemei könnyesek, ruhája piszkos és szakadt, kezei a félelemtől remegnek.
- Ne félj.. - mondja Vivi - nem akarunk bántani, csak segíteni neked. Mi történt veled?
- Elfogtak és bántottak.. - szakad ki a kislányból a sírás - azt mondták hogy nem tartozom közéjük..
- És miért? Hogy hívnak?
- Nem tudom.. Yuki vagyok.
Mary és Vivi megvígasztalták Yukit, és őt is magukkal vitték az erődbe. Ott pedig Yuki bővebben elmesélte a történetét. Aztmondja Vivi, hogy most ottéjszakáznak, és reggel megkeresik a jósnőt, Minimalt, aki nem messze lakik az erdőtől..
Reggel lemennek a tavacskához mosdani, és Mary kölcsön ad egy ruhát Yukinak. Így indulnak el.
- És mit fogunk csinálni a jósnőnél? - kérdezi Yuki.
- Majd megtudod, ha odaértünk.
Azzal mennek tovább. Közben Klau próbál új hőstetteket végrehajtani, és szerencsésen a műrakétájával belehajt az erdő közepébe, és persze hogy pont arra sétál a három lány. Csak bámulják Klaut, aki dühöng mérgében, hogy neki semmi se sikerül.
- Esetleg véletlenül nem segítenétek?? - kérdezi a bámulóktól.
Végül odamennek, és kiszabadítják őt a rakétaroncsból. Még nem is sejtik, hogy Klauban mennyi ügyes képesség rejlik, amire még saját maga sem jött rá.
- Amúgy hova mentek?
- Hát mi Minimalhoz indultunk.
- Oké, énis, veletek tarthatok?
A többiek bólintanak, és folytatják útjukat Klauval. Nem nagyon kérdezősködnek. Kimerültek. Már órák óta barangolnak az erdőben Minimal felé. Se óra, se enni-innivaló, még pihenni se tudnak, sürget az idő. Yuki kiváncsian figyeli, hogy merre mennek, mert ő még sosem járt erre, és fogalma nincs, minek mennek Minimalhoz. Egyszer csak kilépnek az utolsó fa mellől, és megpillantják kb. 4 mérföldnyire Minimal várát. Mostmár csak egy hosszú füves, saras úton kell végigmenniük, ami elvezet a célhoz. Az út kezd egyre keskenyebbé válni, a fű ahogy mennek, úgy változik, és csak több sár. De végre elérkeznek a várva várt helyre, és Vivi a nagy kallantyúval bekopog a várba. Minimal kinyitja az ajtót és beengedi a fáradt vendégeket, majd megkínálja őket étellel és itallal. Csak utána kérdezi meg, miért jöttek el hozzá.
- Hát mi segítséget szeretnénk kérni részben. - mondja kimerülten Vivi.
- És mégpedig?
- Ismered a Sátánt?
- Hogyne.
- Kérlek segíts nekünk, hogy megszüntethessük őt az életből, és elküldük őt az alvilágba. Nincs itt keresnivalója!
Minimal elgondolkozóan kinyitja a varázskönyvét, és lapozgatni kezd, majd felcsillan a szeme, és megszólal.
- Ahha! Nem kell elpusztítani a Sátánt, ugyanis a szíve legmélyén elvan ásva benne egy kis jóság, amiből óriásit lehet csinálni.. és ehhez mégpedig csak annyit kell tenni, hogy..
- ??
- Kell egy varázsló, mely fogvatartja benne azt a csöppnyi jót. Kell egy jószívű, bájos leány, aki bár néha szerencsétlen, de sok ügyesség rejlik benne. Kell még egy vicces, humoros ember, aki majd megerősíti benne, hogy nincs értelme gonosznak lenni, és kell egy olyan lány, aki megmutatja neki az élet örömeit, és elhalvánítja a hatalmat a fejében.
A lányok összenéztek, végigmérték egymást, és rájöttek hogy ők pont olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket Minimal felsorolt.
- Ja ahha.. én vagyok a jószívű, bájos de szerencsétlen, mi? XD - szólal meg Klau.
- Én meg a magyarázó, humoros.. - nevet Mary.
És így ment addig, amíg Yukiig el nem jutnak.
- És én.. én hogy tartsam "fogva benne azt a csöppnyi jót"?
- Hagy nézzelek Yuki.. - hajolt közelebb a kislány felé Minimal - te egy fiatal, okos varázsló vagy. Ha beleérzel mások fájdalmába, örömeibe, érzéseibe, és ha megérzed jóakaratukat, még ha kicsi is, segíteni tudsz majd rajtuk.
Yuki felderült, megköszönték Minimal segítségét, és tovább indultak. Az útjuk mostmár a Sátánhoz vezet.

~~~~~~~~~~~~FOLYTATÁSA A KÖVETKEZŐ
RÉSZBEN



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat