Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2013-06-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2013-06-20

Húha, érettségi.
Nagyon jó, meglett. De hogy már valaki annyira legyen büszke rá, hogy az érettségijével fotózza le magát, az már szerintem kicsit túlzás... most komolyan, egy ember 12/13 évet tanul az érettségiig, és mindvégig a vizsgára készül. Az osztályomnak a 0,3%-ának (azaz 1 embernek) nem sikerült megszerezni az érettségi bizonyítványt. Még az is képes rá, aki végig 2-es szinttel bukdácsolta végig a középiskolát, és semmit nem tanult.
Ha valaki diplomát szerez, vagy elvégzi a felsőoktatási intézményt, azt megértem, hogy büszke magára, mert az teljesítmény. Az érettséginél maximum a magas %-ra lehetne valaki büszke. Én is csak amiatt izgultam, hogy ne legyen rossz. Eszembe nem jutott, hogy valamiből nem érném el a 2-est.
És ez egy olyan ALAP dolog szerintem, amit egy normális ember meg tud szerezni, és ez az alapköve a további tanulmányoknak. Erre jó. De önmagában munkába álláshoz nem elég, sőt, szinte semmire se használható. Az a nem normális, ha valaki nem tudja megszerezni, mert akkor azzal valami gondok vannak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat