Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2013-06-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2013-06-18

El se hiszem, hogy túl vagyok az érettségin. De főleg azt nem, hogy a szóbeli egész jól sikerült.
Persze ez majd csak csütörtökön derül ki.
Mindenesetre óriási megkönnyebbülés.

Ha úgy nézem, az angolt a szóbelivel nem nagyon lehetett kijavítani az írásbelit, de legalább megkaptam ezt az aprócska esélyt, hogy egy ici-picit is javítsak rajta (remélem).
Ott ültem a padban, és azt kívántam, mondogattam magamban sokszor, bárcsak a család tételt húznám, mert az a legkönnyebb. Aztán első megérzésre kihúztam egy tételt, és a család volt!! Azért aki ezt átéli, hogy bejön neki a megérzés, szerintem elkezd hinni a csodákban :D most komolyan, mennyi esély volt rá?
Irodalomból Jókai - Aranyembert húztam, ami szintén jól ment, mert elolvastam a könyvet, viszont az író életéről nem sokat tudtam. Valahogy a költők/írók életrajzának a megjegyzésére sem alkalmas az agyam.
Nyelvtanból szintén kihúztam az egyik legkönnyebbet, a mondat szerkezetét, amiben benne vannak a mondat típusai (1. lehet kijelentő, kérdő, óhajtó, stb... 2. lehet egyszerű, lehet összetett, azon belül alá -vagy mellérendelő...) és még a mondatelemzés is jól ment. Azt mondta a tanár, hogy nagyon meg van elégedve a nyelvtan feleletemmel. Úgyhogy remélem a 76%-os magyar írásbelit feljavítom ezekkel.
A másik a töri... a töriből kihúztam az I. világháborút. Ennél a tantárgynál nekem tök mindegy volt, hogy mit húzok, mert mindegyiket tudtam. Szóval elmondtam a feleletet, volt benne max. 1 hiba (vagyis szerintem). Viszont nagyon nagyon remélem, hogy a vacak írásbelit ez ki fogja javítani vagy 70%-ra... és még úgy is gyenge.
Hát a rajz az már olyan semmi volt szinte, csak beszélni kellett mind a 8 munkámról pár percet.

Na hát nagyon kíváncsi vagyok. Várom a csütörtököt!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat