Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. április 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. április 17.

Vége a hétvégének :-(

Sajnos ma már itthon alszom... egyedül! :-(

Szombaton, olyan fincsi vacsi volt a Drágáméknál... olyan jól laktunk, hogy mozdulni is alig tudtunk. Tesójának a párja, babát vár (4 hónapos terhes), és megnéztük az ultrahangos felvételt, amit felvetettek kazettára. Olyan aranyos... kis csöppség... látszott a gerince, a lába, de nem mutatta meg, hogy kisfiú vagy kislány... szégyenlős, tuti kislány lesz... Párszor a könnyeimmel küzdöttem, de erős csaj vagyok és megoldottam a dolgot. Egyszer kétszer nyeltem egy nagyot... hm... hiába mondják, hogy az idő mindent meggyógyít... van, amit soha nem lehet feledni és kitörölni az ember életéből!

Elvittem az új telcsimnek a papírjait is, hogy majd az Édesemmel együtt beállítjuk, mert én ehhez a telcsihez elég szőke vagyok, azaz már kapizsgálom... a használatát. A Nokiámhoz képest elég kusza ez a telefon. De a Drágám beállított egy – két dolgot és rájött pár dologra, amire nekem nem sikerült. :-)

Este, pedig megnéztük a Megasztárt... legnagyobb bánatomra kiesett a szívem csücske! :-( Annyira igazságtalan volt ez a szavazás... De nekem a Dani a király és a győztes. Amint lesz lemeze én leszek az első, aki megveszi!! Az a srác tud valamit és nem is, akárhogy tudja... király! Este nem mentünk sehova, végre otthon voltunk kettesben... néha ez is kell és nem csak a barátok... épp ezt beszélgettük ma, hogy néha jó így együtt lenni kettesben.

Ma reggel olyan 1/2 11 felé keltünk fel :-) Jól kialudtuk magunkat, majd lerohantunk tejciért és kajcsiztunk egy hatalmasat. Fini volt a túrós tészta, ma is pukkadásig ettük magunkat, majd megnéztük a Star Wars egyik részét DVD – n, majd a HBO – n elkezdődött a Gyűrűk Ura 2. része és azt néztük meg, de közben főzött a Drágám és az anyukája gyümis rizst... hm... isteni volt :-) de azt hiszem egy ideig nem ehetek ilyen fini kajcsikat, majd az emlékeimből elő szedem, hogy milyen is :-)

Lassan elteszem magam holnapra, mert reggel kelni kell!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat