Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 15.

Mit írjak – mit írjak? Tollam rágom, mintha tőle várnám boldogságom… tengeren nagy hajó... Óh... Ez nem jó! Röviden vetek ennek véget... Úgy Szeretlek Téged!

...

Tegnap voltunk bulizni egy tök jó helyen. A nevét nem tudom, egy baj volt, azaz nekem nem nagyon tetszett, hogy elég sok kis fiatal ugribugrizott ott. Úgy éreztem magam, mint egy tini dizsibe :-) De maga a hely szupi!!

Ma reggel felkeltünk és átmentünk a Drágám tesójáékhoz ebédre, nagyon finom volt a kajcsi, úgy jól laktam, mint a duda. Majd megnéztük a baba ultrahangos képeit is. Ez kicsit fájdalmas volt, de minden rendben van, jól vagyok... azt hiszem. Majd haza jöttem, mert a Zsolti egyedül szeretett volna pihenni. Ez persze nagyon nem esett jól, de ám legyen pihenjen egyedül. Igaz amúgy is haza jöttem volna, mert a gyógyszerem itthon volt, de gondoltam vissza megyek, de így nem lett belőle semmi. Persze mondta, hogy visszamehetek, ahogy én gondolom, de miután mondta, hogy egyedül pihenne, gondoltam akkor nem megyek.

Ez az évem jól kezdődött, összejöttem a Zsoltival, bár egyszer azt érezném, hogy fontos vagyok Neki... de ezek szerint nem, mert akkor velem akarna lenni és nem egyedül pihengetni. Na mindegy, talán ez van megírva nekem. Bár egyszer érezném, hogy valaki úgy érez irántam, ahogy én őiránta. Na még a szemem is könnyes lett... nehogy már egy pasi miatt sírjak?!... s hogy miért nem mondom el Neki ezeket, mert úgy sem értené meg és különben is Ő csak egy férfi... és még csak nem is szerelmes, legalábbis múltkor ezt mondta.

Hm... nem hittem volna tizenévesen, hogy 26 évesen itt fogok tartani...

Mára ennyi...







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat