Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 25.

Mos megint szerda van... vagy milyen nap is van? Szerda?... úgy egybefolynak a napok, hogy már azt se tudom milyen nap van. Mikor jöttem az emberek olyan ledöbbent és fura arccal bámultak rám... biztosan még nem voltak eléggé ébren a tüc – tüc zenémhez, amit full hangerőn hallgattam, és ugye kihallatszik a fülhallgatóból. Egy – egy dübörgés után csak úgy szikrázott a szemük, gondolom aludtak volna még a héven, de aludjanak otthon! :-) A villamoson is egy bácsika vagy 6 – szor rám nézett... a végén majdnem megkérdeztem, hogy mi baja van? :-)

Tegnap bent a munkahelyemen, egy srác fogta nekem az ajtót, mert látta, hogy jövök, de azért, mert a kolléganőm meg be akarta csukni. Aranyos volt a srác, mert ő ment elől, a lány utána és látta, hogy jövök és mondta, hogy nehogy már becsukják előttem. Mikor a helyemre mentem mutattam a kolléganőmnek és a srác észre vette, azóta ahányszor elmegy mellettem mindig mosolyog és köszön. Aranyos, helyes fiúka.

Jár hozzánk a Foodexpress - es srác is, alig várjuk, hogy hozza a kajcsit. Ha láttatok még jóóóóóóóóó pasit! Én láttam már eleget a konditerembe, de ez a srác nagyon jó. Szép kék a szeme, szép barna bőr, jó test... ma is beszélgettem vele :-)

Majd délután hazafelé bementem anyukámhoz a munkahelyére és a kolléganője kérdezte, hogy mi van velem és a Zsoltival. Elmeséltem neki a szerencsétlen vagy szerencsés hírt. Rögtön azzal vígasztalt, hogy a férjének van egy 26 éves haverja, jó fej és helyes srác... ha gondolom elmehetünk egyik este valahova. Naná, hogy igent mondtam... nem vagyok olyan elveszett lány, hogy ne találjak magamnak pasit. Igaz a Zsolti azt mondta, hogy jó nagy a fenekem... még jó, hogy egy pár pasinak jó ez a jó nagy fenék... legalább van mit fogni rajtam.

Amúgy pedig elsején újra elkezdem az edzést, heti 5 – ször fogok menni. A dokikból elegem van, hol mehetek – hol meg nem. Teszek rá és elmegyek. Gyakorlatilag minden oké, de amúgy meg nem, rosszabb csak nem lesz a helyzet!

Ezt ma találtam, nagyon jóóóóóóó :-)))))

2 nő beszélget

1.- Szia!
2.- Szia!
1.- Mi van?
2.- Zűr.
1.- Veled?
2.- Nem.
1.- Hanem?
2.- Hallgatsz?
1.- Hallgatok.
2.- Esküdj!
1.- Esküszöm!
2.- Válnak.
1.- Kik?
2.- Olgáék.
1.- Ok?
2.- Rájött.
1.- Olga?
2.- Sándor.
1.- Szegény!
2.- Gazdag.
1.- Kicsoda?
2.- Oszkár.
1.- Vele?
2.- Vele.
1.- Szereti?
2.- Momentán.
1.- És Sándor?
2.- Boldog.
1.- Kivel?
2.- Valival!
1.- Ne mondd
2.- De mondom.
1.- És Artúr?
2.- Ne féltsd!
1.- Ő is?
2.- Ő is.
1.- Kivel?
2.- Velem.
1.- Ne mondd!
2.- De mondom.
1.- Férjed?
2.- Hallgatsz?
1.- Hallgatok.
2.- Esküdj!
1.- Esküszöm!
2.- Csal.
1.- Kivel?
2.- Veled.
1.- Tudtad?
2.- Tudtam.
1.- Honnan?
2.- Beszélik.
1.- Ki?
2.- Rózsi.
1.- Dög!
2.- Szóval igaz.
1.- Ez van!
2.- Egyéb?
1.- Semmi.
2.- Klassz!
1.- Kösz!
2.- Szia!
1.- Szia!

:-)))))

Elteszem magam holnapra... jó éjszakát...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat