Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2024-07-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2024-07-05

Kedves naplóm...
Sok mindenen gondolkoztam az utóbbi időben.
Mostanában sokat foglalkoztatott a társadalmunk fejlődése és a generációk alakulásával kapcsolatos témakör, a klímaváltozást okozó növekedés/kapitalizmus, az emberi faj története visszanyúlva az evolúciós alapokig, na meg persze egy jó adag pszichológia, természetesen egy kis spirituális magyarázattal, de feltétlenül csak is kvantumfizikai elméletekkel alátámasztva.
Minden mindennel összefügg kirakós játék logika alapján próbálom egymással párhuzamba vonni ezeket a fantasztikus ismereteket, hogy egy kérdésre választ kapjak: mi az élet értelme. Persze, ez kissé klisésen hangzik, és egyszerűbb lenne élni azt, mint megfejteni, főleg úgy, hogy a válaszra földi létem során sosem fog fény derülni. Ennek ellenére látni, és érteni akarom az összefüggéseket, minél jobban megismerni a körülöttünk lévő világot, még ha ez teljesen értelmetlennek is tűnik.
Az egyik mostanában történt felismerésem, hogy mennyire különbözik a belső világom attól az "éntől", amit másoknak mutatok. Egyre jobban vélem felfedezni magamban a szülőktől hozott sémákat, automatikusan reagálok le helyzeteket, és sokszor érzem azt, hogy én nem is ilyen vagyok. A személyiségem mintha külön életet élne. Mintha lenne egy kabát, amit azért veszek fel, hogy ne fagyjak meg az utcán, de igazából utálom, ahogy kinéz. Én varrtam, olyanra, amilyenre sikerült, de minden baja van, foltos, lyukas, és mindentől megvéd, csak a hidegtől nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat