Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. május 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. május 6.

Kis gonosz hetedikesek kifogtak rajtam.Tök nagy élvezettel locsoltam őket bolondballagásnál, de egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyik srác kikapta a kezemből az üveget és rámönti az egészet és persze az osztálya meg megtapsolta rajtam meg nevettek.Kis szenyók=)))))))))
Az viszont kár volt, hogy alig voltak már bent osztályok=( Kisépületbe is átmentünk(Hálóingben meg mamuszban:)) ), de ott csak egy osztály volt. Próbáltak esernyővel védekezni, de nem sikerült nekik!Hehehe. Egyébként szerintetek az normális, ha vki cikinek tartja a bolondballagást??Mert szerintem nem.Miss picsek így gondolták... Ők az égők, hogy nem képesek már gyerekek lenni!!!!!!!!
A szerenádon kicsit becsiccsentettünk.Noé tök irigyellek, hogy Te anélkül is tudsz olyan lenni=))))
Tomi benyitott rám a WCre, mert vkik bódult állapotukban nem figyeltek rá:PPPPPP Még szerencse, hogy rajtam volt már a gatya!
Ofőnél sírás kezdődött.Olyan dolgokat mondott, ami fájt hogy elmúlt és iszonyat rossz érzés volt, hogy vége a gimis éveknek.Ráadásul ari ofőnk volt!Ő volt az egyetlen tanár, aki még a nyelvvizsgámban is hitt=))Áááááááá abbahagyom, mert már megint tiszta depi leszek. NEM AKAROK BALLAGNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira megszerettem néhány emberkét!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat