Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
1ik szemem sír másik nevet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
1ik szemem sír másik nevet

Sír, mert nem igazán fair az élet... (jó én most nem panaszkodhatok) Hennyi akarta a legjobban, hogy felvegyék és ennek így is kellett volna lenni!Hülye ponthatárok.Milyen stréber állat ér el 136pontot?:P:P:P De én még abban akkor is bizti vagyok, hogy ő lesz négyünk közül a legsikeresebb!!!!! És ez most tuti be fog jönni:)))
Nevet, mert a másik kérésemet teljesítette Isten:D:D ELTE levelező!!Pont az, amit még akartam!!! Nagggggyon köszönöm!!!!!!!!!!!!! De tényleg max ide lett volna kedvem menni, mert a nappali nem vonz, meg a TB jobb, mint a töri.Meg azt is köszi, hogy felvettek volna a többi helyre is, ha nem is az összes szakra:) Jah és, hogy bizonyíthattam: régebben vki azt mondta, hogy ilyen tanulással ne is akarjak ELTE-re menni, de mentem és célba értem:)

Sz@r ez az egész:( Miért törtek össze álmok???:(Igazságtalan=( Ebben viszont már én is panaszkodok...:P Nekem már suliban összetörte egy Strikker nevű banya!:( grrrrrrr úgy látszik az álmok maradnak a helyükön és nem válnak valósággá...

Feloszlott a The Callnig:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Igaz állítólag csak egy időre, de akkor is:((((Tudtam, hogy soha nem jutok el TC koncertre:((((((( De egy jó hír:) Alex szólóban nyomja tovább:)))))))))))))))))))))) Így őt látnom még van esély:)))

Most aztán tényleg megszakad a szívem:'(((((((((((((((((((((((((((((((((( Találtam egy határidőnaplót és benne bejegyzéseket, igazából anyum naplója volt.Tudom nem szép dolog elolvasni, de soha nem mesél a múltjáról, nem tudom, hogy milyen volt és nem bírtam ki, hogy ne olvassam el.20évesen írta.Összesen 6bejegyzés, de sokat elárul róla.Nagyon fáj amiket olvastam:'(((Nagyon szenvedett:((( És halálosan szerelmes volt apuba...Muszáj leírnom ide egy részletet, hogy emlékeztessen arra, hogy ne legyek soha többé bunkó vele:"Teljesen kiborultam, de nagyon SZERETEM, pedig már ez a második alkalom, hogy elküldött. Nem tudom, hogy s mint lesz ezután, de úgy érzem szükségem van rá.Úgy szeretném ha már valakitől egy kis szeretetet is kapnék, és valakihez már tartoznék.Minden vágyam egy nyugodt otthon, tele szeretettel és békességgel.Talán soha nem lesz ez így?Miért, miért? Anyu nagyon hiányzik.Ő legalább szeretett.Olyan jó lenne ha meg se születtem volt, mert eddig csak a bánat jutott részemről.Mikor lesz ez jobb?"
És sajna én már tudom a választ, nah meg persze ő is...SOHA! Csak bántás éri itthon is:(((( Annyira szégyenlem magam, mint még soha.Nagggyon fáj:(((((((((( Miért kellett ennyit szenvednie és még kell?15évesen meghat az anyukája ami miatt apukája elkezdett inni, a pasik(apu is) meg állandóan átbaszták, a tesója meg messze lakott, nem volt pénze és....Istenem:((((((((((((((((((((((((((((((((((Azt hiszem most jobb ha befejezem:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat