Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
jó után rossz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
jó után rossz...

Úgy volt, hogy Picit el kell altatni:( rám bízta a doki, hogy döntsek a felett, hogy életben hagyom, de esetleg így ha nem gyógyul akkor csak meghosszabbítom a szenvedését vagy elaltatom és megpecsételem a halálának a napját.Gyenge is voltam meg Nojmi története erőt adott, úgyhogy nem engedtem hogy elaltassa...és HÁLA ISTENNEK már sokkalta jobban van!!!!!!! Mozog, futkározik, teker, eszik, iszik...egyedül az az egy probléma hogy még mindig vakarózik:( De legalább már tud. Anyumnak is nagyon hálás lehetek mert iszonyat sokban hozzájárult a gyógyulásához! Sőt lehet ha ő nincsen akkor talán meg sem gyógyul.
Azt hittem vizsga után majd végre szabad, boldog és vidám leszek, de egyáltalán nem így alakult. Közvetlen a hétfői vizsga után lett rosszul Pici..mikor meg már ugye javulni kezdett a helyzet, újabb probléma merült fel: anyumék nem bíznak Milánban és ezért voltak kisebb fajta balhék, főleg azért, hogy 19évesen 11re kell hazamennem és naná, hogy így meg lett jegyezve hogy anyuci kicsi lánya!! Tudom állandóan ezt szajkózom de milyen égő már: 19évesen nem elég hogy szűz vagyok még 11re haza is kell mennem!!! Égéshalmaz... Hála anyuméknak kicsit leírtam magamat Milán előtt... Most meg ugye beteg vagyok, hogy folytassam a jó szériát... de hála a vizsga sikerült(5,3,5,3,2,mf)meg már anyum is egyre kedvesebb velem és ugye Picurka sincs már életveszélyben! Egyedül ami most rossz az
a Milukás:P dolog...Sok minden bánt vele kapcsolatban! Bárcsak fele ennyire tetszene! Akkor sokkal könnyebb lenne neki azt mondani, hogy figyi mi a francnak csókoltál meg ha lehet még járni sem akarsz velem! Döntsél hogy mi legyen mert a bizonytalant UTÁLOM!!!! Ha csak flört van közöttünk miért simogattad az arcomat, öleltél meg és csókoltál meg?? Nálam ez már több, BOCSI! Nem egy puszta flört! De oké...már tudom mit csinálok... adok egy hónapot és ha addig se tudod akkor ennyi... Plusz mivel csak flört, ezért igenis ér akár vki mással is randiznom és akár beleszeretni!! Nojmi nagyon köszi mindent, az infókat, a támogatást, a lelkitámaszt, azt hogy vagy nekem, NAGYON IMÁDLAK!!!!!!!! Ez az egy dolog ami szerencsére stabilnak modható: a barátok!!!!! És szeretném ha örökre az is lenne, ezért NEM SZABAD, HOGY HENINÉL BÁRMI SZART MEGÁLLAPÍTSANAK!!! Eskü beleőrülnék, meg ahogy ő is mondta Robbit muszáj látnunk!!!!!!!!!!!!!:)
Leesett egy kő a szívemről! tökre féltem attól, hogy a nagyon de nagyon régi "szerelmem" tetszeni fog, de láttam a képét és rohadtul nem jön be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre egy olyan része a múltnak ami már kísérteni sem tud!!!!!!!!! Nincsenek bennem kérdések meg hasonló dolgok!!! Jupppi!!
+Nagyon remélem, hogy Nojmi álma teljesül és hogy tényleg csak pesszimisták vagyunk!!!! KÖNYI!!
++Örülök, hogy nem minden esetben igaz a kibővített változatom, hiszen szerencsére van mikor nem hal meg a remény, csupán tényleg szívből és erősen kell benne hinni:)
+++Mostantól Heni lesz a stylistem:)) Neked is nagyon köszi minden!!! A finomkajás napot is!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat