Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-06-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-06-12

2010.06.11 --> egy éve:) Mostanában elég sok feszültség volt/van. Az államvizsga feszültsége rám is rám ragadt. Hozzám meg sajna sok türelem kell...
A mostani és a régebbi hülye korszakok ellenére sem adnám oda ezt az 1 évet! Nagyon jó szeretve lenni és szeretni=)
Vele sok olyan gátlásom megszűnt, amivel sokkal felszabadultabbá váltam. Akár a kajálós, a fehér lábas, a hátas, a minden pillanatban tipp-topp igyekezős dolgokról is legyen szó. Illetve, ha minden igaz, ilyen lehet a fürdőruhára nem vetkőzés is. Egy igazi kincs Ő! Csak tudjam értékelni...!
Tegnap megbőgetett... Annyira hülyén viselkedtem az elmúlt pár napban, mondtam elég csúnya dolgokat, amikkel jócskán megbántottam őt, ő mégis teljesítette azt a vágyamat, amire már 2 éve legalább vágyom. Mostanság meg különösen. Vett nekem egy 2010-es Ballack-os német mezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :') Pedig már magamban rég lemondtam róla az ára miatt.
21-ig fog megérkezni. Onnantól kezdve abban szurkolhatom végig a meccseket. (tegnap bukott le vele=))
Egyáltalán nem érdemlem meg Őt...
Más:
Olyan aranyosan táncoltak a gól után a dél-afrikaiak :))) A szívembe lopták magukat:)
Viszont ki vagyok akadva a görögökön, a franciákon... remélem az angolok belehúznak. Nem szeretném azt is elveszíteni!:) Holnapra meg hajrááááááááááááááááá németek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat