Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Volt meg más

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Volt meg más

Új lakás új élet...hehe dehogy:) Tök fura itt.Viszont kezdem megszokni.Pl az nagyon szuper,hogy nagyobb a szobám,lehet ittalvás:D Csak sajnálom,hogy a régitől nem tudtam elköszönni:(
Taliztam Vele és jó volt egészen addig amig 4en nem lettünk.3fiú társoságában.Egyiket nem ismerem,másikat meg nem szeressem.Végig hülyéskedtek én meg ahhoz nem tudtam mit szólni.De ő sokat változott!Figyelmes lett!(cigi,hazakísérés,legközelebb nem veszi fel másnak a telót)Érdekelte az is,hogy velem mi van.Beismerte,hogy megérdemelte azt,hogy régebben Neki ugrottam:) stb:) Tényleg jó volt!!
VOLT: Első nap és még Ákoson is inkább itthon akartam lenni.Nem azért mert car a Volt,nem is azért mert hiányzott az otthon,hanem mert az idő elrontott mindent.Meleg ágyat és vízet akartunk nagyon.
Több mint 4órát buszoztunk,de szerencsére csak az első óra volt igazán szenvedős.Tele volt Voltosokkal,szerintem jövőre simán indíthatnának egy Voltos buszt:) Esőben kellett végig állni a jegyekért a sort(harmadszorra álltunk jó helyre:/)&kellett felállítani a sátrat. Beleszerettem a d&b táncba! Annyira sexy:D Meg akarom tanulni!!!!! Olyan jó volt nézni őket,mindig szuper kedvem lett tőlük:))Ráadásul emosok is sokszor ott vannak:D MEGTALÁLTAM(Annamari segítségével) Gerard Way hasonmását:))))) Kristóf és 19éves,de sajna wiwen nincs fent(?). Megismertünk fiúkat:
Laci: teljesen lökött,de korizott nekünk világítós poharat.Laci:Dugunk? Másik fiú: Laci nem így kell csajozni.Mond,hogy szép a szemed Laci: Szép a szemed,dugunk?:))))))) Annyira hülye volt,meg néha ari is.Csak a puszis dolga.Szegény Nojmi:P
Sopi: egy helyes,édes,kedves,hűséges fiú:) Mázlista a barátnője az már biztos! Annyira édesen beszélt arról,hogy hogy ismerte meg a barátnőjét!! Jó lenne,ha több ilyen fiú lenne!
Vámpír,vízipipás Zsolt,drogos Zsolt,Mosoly stb.Most nem jut eszembe a többiek neve:p Azaz még Dani... Vissza szeretném fordítani azt a napot.Büntudatom van...meg szégyenlem magamat.És fura mert nem is azért,hogy mások mit gondoltak vagy,hogy én mit gondolok magamról,hanem Nojmi miatt:( Nem akarom,hogy egyszer ilyen hülyeségem miatt jöjjön arra rá,hogy én nem vagyok jó barátnő:( Soha többé... De valami úgy fájt és azt hittem így jobb lesz,de túlzásba vittem.Nagyon!Soha nem történt velem még ilyen,hogy ne emlékeznék dolgokra,de most bárhogy is erőltetem az agyamat,nem emlékszem...Egyszerűen fogalmam sincs... Viszont Neked köszi fiú(nem emlékszem a nevére:/),hogy segítettél.A Dani jól ott hagyott egyedül a sátorban... Szégyenlem magamat és tényleg:( Visszafordítanám ha lehetne.
Vasútaknál keltünk át és odajött két pasi,hogy szabálysértést követtünk el,fizessünk fejenként 30000FTot és számunkra vége a Voltnak,mehetünk haza.Őszinte leszek:iszonyatosan megijedtem...Anyuék meg is öltek volna,ráadásul vége lett volna annak amit 1éve vártam...Szerencsére elengedtek.
Csipa félmeztelenül énekelt:DDDDDDD A teste hmmmmmmmm:DDD
Néhány szó: Tetszett ez a 4es! Tökre szeretem Nojmit és Annamarit is(emos d&bs társam:))))és örülök,hogy Fifit is jobban megismertem!, Bogesz továbbra is helyes meg ari,Zoli talán egy fokkal jobb, igénytelenség:P,felvidéki csajok,pasibámulás Annamarival,Nojmi vidítása(amiért örökre hálás leszek), Pótanyum hívása<3, kitűzők,12hónapja szívok cigit(Bond) legalábbis ezt írtam be,hogy kapjak mobiltartót:P, áááá nem tudom még miket akartam leírni,majd még folytatom:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat