Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-12-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-12-15

Ezer éve nem írtam:P Kicsit eltúlozva...
1 hétig nem volt net, utána meg annyira nem izgatott már az, hogy felmenjek...Látszik is szegény tevémen...szerintem ilyen alacsony százalékon még soha soha nem volt, pedig már vagy 3 éve megvan.
Annyi minden történt ez alatt az 1 hónap alatt, de azért próbálom összeszedni. Talán kicsit zavaros lesz.
- 09.12.11. Fél évesek lettünk:) Kaptam Tőle egy 1 méteres macit. Mikor kijöttem a fürdőszobából ott állt vele:))))))))
- Bécs: ott adtuk oda az ajándékokat, úgyhogy így még különlegesebb volt.
Tök simán odataláltunk. A szálloda nem volt annyira nagy szám, de nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Megkérdezte Gyuri, hogy biztonságos-e az a környék, ahol hagytuk a kocsit. Erre a csaj: Nem tudja, az ördög sosem alszik, de biztonságosabb, mint Magyarországon:$:$ Apukájának már kétszer "veszett"
el az autója itt nálunk. Nem, nem volt ciki az, hogy milyen emberekkel van tele Magyarország...
A reggeli nagyon finom volt! Gyuri Rex felügyelős szendvicset evett:)
A hűtönk az ablakpárkány volt:)))) Amúgy Allegro a hotel neve.
Első nap esett az eső, fáradt voltam, nem tudtuk megoldani az ajándékozást először, már az elején túl sok pénz ment el, hideg volt nagyon, úgyhogy hisztiztem egy sort:/ Haza is akartam jönni. De aztán lenyugodtam:) Este viszont megint összevesztem vele. Szeintem azért valahol jogosan van bennem ez a feszültség. Lerúgtam szegényt magamról.
Reggel még tartott a dühöm, de a nap többi része jó volt!!
Nagyon is! És beleszerettem Bécsbe!!!!! Meg az egyik Burger kajába:P Annyira más Bécs. Nem fetrengenek hajléktalanok az utcán, se a járműveken. A közlekedés nagyon jó és egyszerű. A mozgássérültekre és a vakokra is gondolnak: mindegyik lámpánál van nekik jelzés (zakatoló hang vagy mi), a metrónál van lift. A második metro!villamos mindig olyan, amire könnyű nekik felszállni. Ki van írva, hogy hány perc múlva jön (digitálisan)--> számol visszafelé. Tök hamar jönnek és pontosak. Nem depressziós arcú emberek ülnek a járműveken. Nincsenek ellenőrök. Minden megállónál bemondja, hogy mire lehet átszállni és hogy melyik ajtó fog nyílni, nincs tele graffitivel, nem tolakodnak, a sok vili, busz, metro miatt nincs tömegnyomor. Az újságokat simán el lehetne lopni, mégis dobnak be érte pénzt. Ugyanúgy van ez a lyukasztással. Tök más a morál. Oké olyan fizuval meg nem elcseszett politikusokkal, persze, hogy jobb a helyzet. Biztos itt se lógnának az emberek, ha megfizethető és jó szolgáltatást kapnának. Jham még egy jó dolog. Nem láttam cigányokat!!
Életemben először nem hiányzott Magyarország. Holott eddig mindig így volt. Olasznál, Erdélynél, Horvátoknál. Itt most nem. Elegem van a koszból, a bunkó emberekből, a mindenkin átgázolunk és csak önmagunkat nézzük felfogásból. Persze nem voltam ott olyan sokáig, hogy messzemenő következtetéseket vonhassak le. De tegyük fel, hogy Ausztria is szar. Akkor is jobb egy 50%-os szarban lenni, mint egy 90%-osban.
Voltunk Scönbrunnban és a vásáron (okon, mert több pici is volt). Röviden:
* puncs...egyedül a gyerekpuncs ízlett:))
* együtt zuhanyozás
* papucsok
* majdnem
* kávézó: "Ich möcte" --> pincérnő: magyarok vagytok? Vicces volt:D:D:D
* krumpli --> ne hari Heni, de nekem akkor se ízlett:$
* kandírozott cucc --> annyit röhögtem=))))
* simán bevágok már egy nagy menüt is a Burgerben. És nem zavar egyáltalán az, hogy Gyuri ül velem szemben. Mellette 2 dolgot leszámítva mindent merek:)))
Annyira jó volt Vele lenni!!! Csütörtök estétől hétfő reggelig:) Hiányzott is tegnap este:( Macit ölelgettem helyette:P:P
- Csütörtök. Viki szervezett egy bulit. Tele jogászokkal:D Kiv. engem meg Emesét, plusz végül a Tamás haverját. Őt leszámítva viszont mindenki Apehos volt:P
Annyira szép a lakása! Úúúúúgy irigylem!!! Szép, gadag és okos. Jham és még kedves is!
Sokat nevettem. Nem sokat tudtam már a végén beleszólni, de ennek ellenére jól éreztem magamat. Szívesen mennék újra! A pezsgő meg az eperdzsemm, pedig fini volt, nagyon!!!
- Gyuri (biztiőr) --> elkísért a buszig. Jót beszélgettünk, de... kezd fura lenni a hívogatásaival. Talán mégis igaz az, hogy annak ellenére, hogy tudja, hogy ott van nekem Gyuri, nem barátkozni akar... Amúgy ez vicces: Bartos, Boros ---> csak pár betű eltérés, mindketten Gyurik és mindketten a 11. kerületben laknak, tök közel egymáshoz.
- Rendőrség. Az a szemét miután mi feljelentettük, feljelentette Apát. Tanúvallomást kellett ma tennem, de csak ott derült ki, hogy az ügyben Aput is feljelentették. Tehát, mint a vádlott tanúja voltam ott. Kva jó volt. Sírtam is utána. Még bent is. Ott viszont mindenki olyan aranyos volt! <3 Azért nem semmi. Nekünk jön, balhézik, gúnyosan mosolyog, alig volt hajlandó leállni. Apum emiatt dühében ugyan lefogta, de a pasi csapta őt pofon és húzott el, amint meghallotta azt, hogy hívjuk a rendőrséget. Elmenekült, erre meg adnak a szavára. Még a végén apumnak lesz baja. Rohadt szemét magyar igazságszolgáltatás!!!!!!!!!!!! Ráadásul fél órával később kerültem sorra + másfél hónappal rá kérdeznek ki. Emlékszik rendesen a halál. Ezt persze ki is használták. Összezavarás. Menjenek a bús picsába! Ha apumnak meg baja lesz emiatt,én fogom a két kezemmel megfojtani azt a kis hülye gyereket az holt biztos! Akkor legalább már tényleg igaza lenne a rendőrségnek, hogy eljárást indít.
Tök dühös voltam és zavarodott és fájt és:( próbálsz tanúskodni a szeretted mellett, de az a másfél hónap pont elég ahhoz, hogy ne emlékezz rendesen és ezzel esetlegesen bajba is sodord.- Baromi jó. Dühös vagyok nagyon nagyon:( Gyurit is felhívtam sírva, erre hív fél 5kor, hogy nézzek ki az ablakon. Ott állt kint<3 Egész nap úgy meg akartam ölelni, mert olyankor mindig minden jobb lesz, erre meg odajött:')
- Ettem sült fagyit. Isteni!! El nem tudtam képzelni milyen, de Csillus rávett. Megkóstoltam, azóta meg mindenkinek ajánlgatom:)
- Tök jó a 30 Seconds to Mars új száma (Bécsben hallottam először):)
- 09.12.01. Fél éve, hogy a legtündéribb görkefiúcska meghalt:'( Annyiszor eszembe jut. Hirtelen tör rám még mindig:( Amikor csak lehet nem gondolok arra, ami történt, mert mikor eszembe jut olyan, mintha valaki szorítaná a szívemet. Múltkor bementem Cipihez és nem tudtam ott maradni. Amióta meghalt Zokni, azóta Cipivel szinte már nem is foglalkozom. Egyenlő a nullával. Egyszerűen nem vagyok képes rá. Nem...nem, mert fáj.Nagyon:'( Mindig az utolsó nap jut eszembe. Ugyanez van Györgyi néninél. Nála meg az utolsó találkozás. Illetve a karácsony, amikor azért is jött el hozzánk, mert tudta, hogy az ideit már nem éli meg. A jó emlékeknek kellene bennem élniük, de nem ez van. Csak az, hogy láttam őket szenvedni. A reményt hirtelen megnőni és ugyanolyan gyorsasággal elveszni:'(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat